Vatandaşlar Meclis toplantısına ilgi göstermedi

Vatandaşlar Meclis toplantısına ilgi göstermedi
Sarayönü Belediye Meclisi'nin daha önce duyurduğu gibi halka açık olarak gerçekleştirilen Mayıs Ayı Meclis toplantısına vatandaşlar ilgi göstermedi.
 Sarayönü Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısının halka açık olarak yapılacağını ve vatandaşların toplantıya beklenenden daha fazla ilgi göstermeleri durumunda bir sonraki toplantının daha geniş bir salona alınabileceği açıklanmıştı. Ancak, Belediye Başkanı Mehmet Güney başkanlığında yapılan toplantıya, belediye meclis üyeleri ve basın mensupları dışında katılım olmadı. 
Belediye Meclisi Üyesi Ömer Gökay'ın mazereti nedeniyle katılmadığı toplantı, Çiftçi Malları Koruma Meclisi'nin seçimiyle başladı. Seçimin ardından delegelerin salonu boşaltmasıyla salonda sadece görevliler kaldı. Mayıs ayı toplantısında Belediyeler Birliği'nde Sarayönü'nü temsil edecek delegeler, 2008 yılında Sarayönü Belediyesi'nin yaptığı faaliyetler ve ''Pilav Günü'' için Kültür Bakanlığı'na sunulacak proje görüşüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.