‘Vatandaşın sorunları görmezden geliniyor ‘

‘Vatandaşın sorunları görmezden geliniyor ‘

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Konya’nın Bozkır ilçesi Dere Mahallesi yaka mevkiinde bulunan mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Konya’nın Bozkır ilçesi Dere Mahallesi yaka mevkiinde bulunan mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Karaduman ve beraberindeki heyet Bozkır ziyaretleri kapsamında yolu olmayan Dere Mahallesi Yaka mevkiinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bozkır ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyen Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman daha sonra burada basın açıklaması gerçekleştirdi. 

YETKİLİ MAKAMLARI GÖREVE DAVET EDİYORUZ 

Basın açıklamasında ilçede yaşanan sorunları dile getiren Karaduman, "Bozkır ilçemizin Dere Mahallesi yaka mevkiindeyiz. Yaka mevkiinde bütün başvurulara rağmen hiçbir yol yapım çalışmasının olmadığını,  patika yolların da köylüler tarafından açıldığını görüyoruz.  Yanı başımızda ki ev 4-5 yıl önce bir yangında kül oluyor ve köylü halkı kendi imkânları ile yangını söndürmeye çalışıyor. Bütün başvurular yapılmış olmasına rağmen bir yangın vanası dahi bu köye getirilmemiş.  Yollar olmadığı için bir yangın durumu söz konusu olduğu zaman itfaiye köye giremiyor. Bir hasta olduğu zaman ambulansların köye giremediğini ve bunun neticesinde insanların hayatını kaybetme noktası ile karşı karşıya kaldığını köylülerimiz bize ifade ediyorlar.  Burada yanı başımızda bir evde daha yangın  çıkması sonucu erken müdahale edilemediğinden 2 insanımız yangında hayatını kaybetti. İşte bu vebal burayı yöneten insanların boynunun üzerinedir. Burada ki köylülerimiz kendi imkânları ile patika yollar açıyorlar hayvanların yiyeceklerini kendileri taşıyorlar. Bütün bu sorunlarla ilgili şikâyette bulunuyorlar gerekli mercilere müracaat ediyorlar ancak bunların neticesinde hiçbir adım atılmıyor ve insanlar büyük bir çaresizlikle baş başa bırakılıyor. Dünya bugün neleri konuşurken buradaki insanlar kendi evlerine dahi gidemiyorlar. Biz bu yolun bir an önce yapılması için hem bozkır belediyesini hem Konya belediyesini göreve davet ediyoruz” ifadelerini kullandı

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.