Vatandaş yağmur altında yüzde 75 indirim kuyruğuna girdi! 700 şubede geçerli

Vatandaş yağmur altında yüzde 75 indirim kuyruğuna girdi! 700 şubede geçerli
Türkiye genelinde yüzde 75 indirim kampanyası düzenleyen kozmetik devi Gratis, yoğun ilgi gördü. Konya'daki Gratis şubelerinin önünde yağmura rağmen uzun kuyruklar oluştu.

Anneler Günü öncesinde Türkiye genelinde büyük bir alışveriş hareketliliği yaşandı. Kişisel bakım ve kozmetik devi Gratis'in 81 ildeki 700 şubesinde başlattığı ve tüm ürünlerde yüzde 75 indirim sunduğu bir günlük kampanya, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Geçtiğimiz gün düzenlenen kampanyada mağazalar dolup taşarken, birçok ürün saatler içinde tükendi. Konya'daki şubelerin önünde uzun kuyruklar oluştu.

whatsapp-image-2025-05-10-at-123356-3.webp

ANNELERE ÖZEL YÜZDE 75'LİK DEV FIRSAT

Türkiye'nin en yaygın kişisel bakım mağaza ağlarından birine sahip olan Gratis, Anneler Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanyayla dikkatleri üzerine çekti. Bir gün süreyle tüm ürünlerde geçerli olan yüzde 75'lik indirim, özellikle hediye almak isteyen ve kendi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen, çoğunluğu kadınlardan oluşan müşteriler için büyük bir cazibe oluşturdu.

whatsapp-image-2025-05-10-at-123357.webp

MAĞAZALARDA İZDİHAM: RAFLAR SAATLER İÇİNDE BOŞALDI

Kampanyanın duyulmasıyla birlikte Türkiye'nin dört bir yanındaki Gratis mağazalarında sabah saatlerinden itibaren yoğunluk yaşanmaya başlandı. Müşteriler, indirimli ürünlerden faydalanabilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Yaşanan aşırı ilgi nedeniyle mağaza raflarının büyük bir kısmı kısa sürede boşalırken, satışa sunulan ürünlerin tamamına yakını tükendi.

whatsapp-image-2025-05-10-at-123356-1.webp

ZAFER MEYDANI'NDA YAĞMURLU HAVAYA RAĞMEN KUYRUK BİTMEDİ

İndirim çılgınlığından Konya da nasibini aldı. Kentin en işlek noktalarından biri olan Zafer Meydanı'nda bulunan Gratis şubesi önünde, yağışlı havaya aldırış etmeyen ve çoğunluğu kadınlardan oluşan vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Anneler Günü hediyelerini ve kişisel bakım ürünlerini indirimli fiyattan almak isteyen Konyalılar, mağazaya girebilmek için sabırla bekledi. Mağaza içinde de benzer bir yoğunluk ve hızla tükenen ürünler dikkat çekti.

Kaynak:Erkant Uysal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum