Varlık Barışı KOMFEDde masaya yatırıldı

Varlık Barışı KOMFEDde masaya yatırıldı

Kısa adı KOMFED olan Konya Muhasebe ve Finans Eğitim Derneği Konya Ticaret Odasında Gelir İdaresi Grup Başkanı Feyyaz Yazarın katılımı ile Varlık Barışı Yasasının Getirdiği Avantajlar konulu seminer düzenledi.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kocar derneğin amaçlarını, hedeflerini ve vizyonunu anlattı. Kocar, KOMFED’ in amacının muhasebe, finans ve güncel konularda konferanslar, seminerler, paneller düzenlemek olduğunu söyleyerek üyelerine ve meslek mensuplarına yönelik kurslar açacaklarını bu konuda büyük bir eksikliği gidereceklerine inandıklarını belirtti. Başkan Kocar, yaptıkları seminerlere katılımın üst düzeyde olduğunu belirterek seminerlerden ücret alınmadığını amaçlarının sadece eğitim olduğunu söyledi. Türkiye”nin ilk TSE Belgeli Derneği olan KOMFED”in Yönetim Kurulu Başkanı Kocar, iş dünyasına,  muhasebe, mali müşavir ve finans camiasına hitap ettiklerini ve her geçen gün katlanarak büyüdüklerini ve talep gördüklerini konuşmasını belirtti.    
Vedat Kocar, Varlık Barışı rehberi kitapçığının seminere katılanlara ücretsiz olarak verileceğini söyleyerek, sivil toplum kuruluşlarının sayılarının artması gerektiğinin altını çizdi ve bu tür seminer, panel ve konferanslara devam edeceklerini söyledi. Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz de vergi dairesinin çalışmalarından ve mükelleflere düşen görevlerden bahsetti. 
Gelir İdaresi Grup Başkanı Feyyaz Yazar da konuşmasında seminere gösterilen ilgiye dikkat çekerek, KOMFED”in faaliyetlerini artırarak devam ettirmesini istedi. Varlık Barışı Rehberi kitapçığı katılımcılardan tam not aldı. Seminerin sunumunu yapan Gelir İdaresi Grup Başkanı Feyyaz Yazar, Varlık Barışı yasasının güncel bir konu olduğunu söyleyerek seminerin sonunda sorulan soruları cevaplayarak seminer sunumunun www.komfed.org sitesinde yayınlanacağını söyledi.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.