Vali Çiçek Gençlik Haftası Panayır Alanını Gezdi

Vali Çiçek Gençlik Haftası Panayır Alanını Gezdi

15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kutlamaları devam ediyor. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Uluslar arası Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından Sınırsızlık Meydanınd...

15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kutlamaları devam ediyor. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Uluslar arası Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından Sınırsızlık Meydanında Gençlik Merkezi stantlarının açılışı Vali Amir Çiçek tarafından yapıldı. Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seydi Ahmet Üğe, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan ve gençler katıldı.

Açılan stantları tek tek gezen Vali Amir Çiçek, gençler ile sohbet etti. Yaptıkları çalışmalar ile ilgili gençlerden bilgi alan Vali Amir Çiçek, stant alanındaki ‘Muğla Hatırası’ önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençler ile voleybol oynayan Vali Çiçek, Yeşilay, Sağlık Müdürlüğü ve Menteşe Belediyelerinin açtığı stantları da ziyaret etti.

Gençlik Haftası kutlamaları hakkında bilgi veren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Nihat Ekinciler, “15-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri Muğla’da bayram havasında geçiyor. Etkinliklerimize her yıl katılım artıyor. 15 Mayıs’ta başlayan etkinliklerimiz 19 Mayıs akşamına kadar devam edecek. Bugün de sayın valimizin katılımı ile Gençlik Merkezimizin standını açtık. Etkinliklerimize yabancı öğrenciler de katılıyor. Her yıl değişik ülkelerden Gençlik Haftası kutlamalarına yabancı öğrenciler katılıyor. Bizden de o ülkelerdeki değişik etkinliklere katılım oluyor. Bu öğrencilerimizin bizim öğrenciler ile kaynaşıp bizim ve onların kültürlerinin pekişmesi sağlanıyor” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.