Vali Ayyılldız, Sbs Birincisini Altınla Ödüllendirdi

Vali Ayyılldız, Sbs Birincisini Altınla Ödüllendirdi
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) dereceye giren öğrencileri kabul etti.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) dereceye giren öğrencileri kabul etti. Vali Ayyıldız, Türkiye ve Zonguldak birincisi İhsan Uyan'a altın, diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.

    2013 SBS'de Türkiye genelinde 500 tam puan alan 16 öğrenciden birisi olan Kdz. Ereğli Özel Yıldırım İzmirlioğlu Ortaokulu'ndan İhsan Uyan, Zonguldak ikincisi Türkiye 111.si Necla Aydın ve Zonguldak 10.su Beyzanur Bozkurt, Vali Erol Ayyıldız tarafından kabul edildi. Türkiye birincisi İhsan Uyan’ı altınla ödüllendiren Vali Erol Ayyıldız, Zonguldak ikincisi ve Zonguldak onuncusuna da kitap hediye ederek bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılarının devamını diledi. Ayyıldız, okul müdürüne plaket verdi.

        Öğrenciler daha sonra Ereğli protokolünü de ziyaret etti. İlk olarak ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç'la buluşan heyet, daha sonra Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'la görüştü. Son olarak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret eden heyete, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Kaymakam İbrahim Çay ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.