‘Vakıflar samimiyetle   hizmetini sürdürüyor’

‘Vakıflar samimiyetle hizmetini sürdürüyor’

İftar programında konuşan Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, “Gönülden gelen bir samimiyet ve gayretle ortaya koyacağımız çalışmaların bereketi çoğaltacağını, toplum olarak bağlarımızı güçlendireceğini biliyoruz” dedi

Her yıl Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Programa Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı İrfan İşeri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuk Üniversitesi’nden yöneticilerin yanı sıra ve çok sayıda davetli katıldı.

13-2.jpg

RAMAZAN DAYANIŞMA AYIDIR

Programda konuşan Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, hayır ve bereket ikliminin hâkim olduğu mübarek Ramazan-ı Şerif’i hep birlikte idrak etmenin huzurunu yaşadıklarını belirtti. Ramazan’ın yardımlaşmanın, dayanışmanın, halden anlamanın ayı olduğunu dile getiren Kılınç, “Bizler de bu mübarek günlerin maneviyatına ve geleneklerine uygun şekilde üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için gayret ediyoruz. Vakıflar, “İyilik ve takvada yarışınız” ilahi emrinin tecessüm etmiş halidir. Çok şükür ki kurumumuz Vakıflar Genel Müdürlüğü, ihtiyaç duyulan her an, vakıf kültürünün ve geleneğinin gerektirdiği şekilde iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahiptir. Vakıflar Genel Müdürlüğü, bu yarışta tüm vakıflarımızın ve insanlığın en güçlü destekçisidir. Bu Ramazan ayında da inşallah her gün şehirlerimizde kuracağımız iftar sofralarıyla geleneklerimizi yaşatmaya vesile olacak ve hep birlikte dayanışmayı, yardımlaşmayı artıracağız. Gönülden gelen bir samimiyet ve gayretle ortaya koyacağımız çalışmaların bereketi çoğaltacağını, toplum olarak bağlarımızı güçlendireceğini biliyoruz. Bu bilinç ve inançla, tüm hemşehrilerimizi ve milletimizi bu paha biçilemez birlikteliğe güç vermeye, destek olmaya davet ediyoruz. Konuşmamı sonlandırırken, Bu birlikteliğimize destek veren tüm yöneticilerimize saygılarımı sunuyor, Emeği geçen tüm Vakıflar Bölge Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum. Paylaştıkça bereketlenen soframıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.