Usluer, Şehit Anneleri İle Bir Araya Geldi

Usluer, Şehit Anneleri İle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP Eskişehir İl Kadın Kolları tarafından şehit anneleri için düzenlenen kahvaltıya katıldı.Kahvaltıy...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP Eskişehir İl Kadın Kolları tarafından şehit anneleri için düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Kahvaltıya, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Sazova Parkta gerçekleşen etkinlikte Prof. Dr. Gaye Usluer, şehit anneleri ile tek tek ilgilendi ve yanlarına oturup sohbet etti. Şehitliğin dinimizde en yüce mertebe olduğuna dikkat çeken Usluer, devletin birinci görevinin ise evlatlarımızın can güvenliğini sağlamak olduğunun altını çizdi. Usluer, terörden siyasi rant elde etmek uğruna yapılan yanlışların vatana ihanet olduğuna dikkat çekerek, siyasi iktidarın hızla barışı sağlaması, iç politika ve dış politikada istikrarı oluşturması gerektiğini söyledi. İzlenecek yolun başlangıcının TBMM olduğunu vurgulayan Usluer, "Duyguyla değil, akılla çalışan bir parlamentoda, ortak akılla terör sorununu çözebileceğimize inanıyorum" dedi.

Usluer, şehitlerimizin ardında gözü yaşlı anneler, gözü yaşlı eşler ve öksüz çocuklar kalmasının yanı sıra, geride kalanların yaşam kavgasında devletin ayrım ve sınıflama yapmaksızın ailelerin yanında olmasının bir görev olduğunu ifade etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği ve tüm CHP milletvekillerinin imzaladığı kanun teklifinin kabulünün bu nedenle çok önemli olduğunu dile getiren Usluer, tüm güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.