Üniversite’nin zor maçı

Üniversite’nin zor maçı

Aldığı mağlubiyetlerle Ligde zor günler geçiren Selçuk Üniversitesi, ilk yarının son maçında bugün Darüşşafakayı konuk ediyor. Temsilcimizin tek hedefe ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak

BEKO Basketbol Ligi’nde kötü sonuçlar alan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, bugün evinde Darüşşafaka ile ilk yarının son karşılaşmasına çıkıyor. Zorlu mücadele saat 16.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda başlayacak. Karşılaşmayı Aytuğ Ekti, Halil Baldemir ve Murat Ciner hakem triosu yönetecek. Hafta içinde maçın biletlerini 1 YTL’den satışa çıkaran yönetim zorlu maçta seyircisini yanında görmek istiyor. Son 5 haftada üst üste kötü sonuçlar alan, bu sürede sadece Mete Babaoğlu’nun çalıştırdığı Aliağa Petkim’i mağlup etme başarısını gösteren sarı-mavililer ilk yarıyı 6 galibiyetle kapatmak istiyor.

Ligde şu an düşme hattından uzak bir görüntü çizen temsilcimiz rahat bir nefes alabilmek için Darüşşafaka maçını kazanmak zorunda. Bu sezon seyircisi önünde iyi oynamadığı maçları bile kazanan sarı-mavililerde oyuncuların galibiyet yemini ettikleri bildirildi. Darüşşafaka maçında aksi bir sonucu düşünmeyen yönetim de kesenin ağzını açtı. Yönetim bu maçın kazanılması halinde oyunculara miktarı açıklanmayan süper prim verecek.
Öte yandan hafta içinde gıda zehirlenmesi geçiren Volkan Ertetik ve hafif sakatlıkları bulunan kaptan İbrahim Öztürk ve Ekene Ibekwe’nin Darüşşafaka karşılaşmasında forma giyecekleri belirtiliyor. Sezon başından bu yana taraftarının desteğiyle müthiş maçlar çıkaran, kritik maçlarda galip gelmesini bilen temsilcimiz, zorluk derecesi yüksek Darüşşafaka ve Antalya BB maçlarında seyirciyi yanında görmek istiyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nu tıklım tıklım dolduran ve bir an olsun susmayan basketbolseverlerin iki maçta da Üniversitespor’un yanında yer alması bekleniyor.
ÇETİNKAYA: KAZANMALIYIZ
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Darüşşafaka maçında aksi bir sonucu akıllarının ucundan geçirmediklerini söyledi. Taraftarın maça ilgi gösterecek olmasından şüphe duymayan Çetinkaya, “Evimizde oynayacağımız iki maç bizim için üst sıralara tırmanma açısından çok önemli. Bu maçları evimizde oynayacak olmamız bizim için büyük avantaj. Seyircimiz bu maçlarda bizim yanımızda olsun ve bizi desteklesin” ifadelerini kullandı.
POTADA İLK YARI SONA ERİYOR
Beko Basketbol Ligi’nde 2008-2009 sezonunun ilk yarısı Bugün ve yarın yapılacak 15. hafta maçlarıyla tamamlanacak. Ligde ilk yarının son haftasının maç programı şöyle: Bugün:  14.30 Galatasaray Cafe Crown-Türk Telekom (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 16.00 Casa TED Ankara Kolejliler-Beşiktaş Cola Turka (TOBB Üniversitesi) 16.00 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Darüşşafaka Cooper Tires (Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs) 17.00 Kepez Belediyesi-OYAK Renault (Kepez Belediye) 17.00    Efes Pilsen-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) Yarın: 13.45 Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Ülker (Karşıyaka) 16.00 Banvit-Antalya Büyükşehir Belediyesi (Banvit Kara Ali Acar) 16.00 Erdemir-Aliağa Petkim (Erdemir)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.