Üniversiteler tatil

Üniversiteler tatil

Konya'da üniversitelere bir gün ara verildi

Konya'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle üniversitelerde eğitime bir gün ara verildi. Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde 1 günlük tatil kararı alındı. KTO-Karatay Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi ise tatil kararı almadı.

ÜNİVERSİTEMİZDE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu. Açıklama şunlar denildi:"Olumsuz hava şartları nedeniyle 26 Kasım 2014 Çarşamba günü Konya merkez ve çevre ilçelerde Üniversitemize bağlı tüm birimlerde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. 26 Kasım 2014 tarihindeki vize sınavları ise ileri bir tarihe ertelenmiştir. Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulumuz'da eğitim-öğretim devam edecektir."

NEÜ DE TATİL KARARI ALDI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Senatosu da tatil kararı aldı. Üniversiteye bağlı tüm fakülte, yüksek okul ve MYO'larda 1 günlük kar tatili ilan edildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:" Konya ilinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü bilgilerine de dayanılarak Üniversitemizde 26 Kasım 2014 Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. 26 Kasım 2014 tarihindeki vize sınavları ise ileri bir tarihe ertelenmiştir."

merhabahaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum