Üniversite umuda uçtu

Üniversite umuda uçtu

BEKO Basketbol Liginde 12.hafta karşılaşmasında yarın Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi bu karşılaşma için dün akşam İstanbula hareket etti.

Fenerbahçe maçının son hazırlıklarını dün evinde yaptığı antrenmanla gerçekleştiren sarı-mavililerde Beşiktaş maçında diskalifiye edilen İlker Türel’in dışında eksik bulunmuyor.
Cuma günü karşılaşmanın oynanacağı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda son çalışmasını yapacak olan takımımız maç saatini beklemeye başlayacak. Cumartesi günü saat 17:00'de oynanacak olan maç Digiturk Spormax kanalından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Müsabakanın baş hakemi İsmail Özgün ve yardımcı hakemleri ise Serkan Sert ve Özlem Yalman.
Zorlu maçı MERHABA’ya yorumlayan Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya, İstanbul’a teslim olmaya değil rakibi teslim almaya gittiklerini söyledi. Ligde hedef maçlarını kazanmalarına rağmen beklenmedik mağlubiyetler aldıklarını da belirten Çetinkaya, “Fenerbahçe karşılaşmasıyla birlikte ilk yarıda 4 karşılaşmamı kalıyor. Aliağa ve Darüşşafaka maçlarından galibiyet hedefliyoruz. Ancak Fenerbahçe karşısında son ana kadar mücadele edip kazanmak için her şeyi yapacağız. İlker dışında eksik bir oyuncumuz yok. Oyuncularımız kötü sonuçları unutarak tamamen bu karşılaşmaya kilitlendiler. Alacağımız galibiyetle gücümüzü yeniden göstermek istiyoruz. Umarım Fenerbahçe’yi mağlup ederek çıkışa geçeriz” diye konuştu.
KARADAĞ: ŞİMDİ KAZANMA ZAMANI
Bir yıl aradan sonra geldiği Üniversitespor’a yeni bir soluk kazandıran ancak üst üste alınan mağlubiyetlerle sıkıntılı günler geçiren Antrenör Cengiz Karadağ, maç kazanma vakitlerinin geldiğini söyledi. Oyuncularını ligin şakası olmadığı konusunda uyardığını kaydeden Karadağ, “Artık kazanma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Hiçbir takıma kolay teslim olmuyoruz. Fenerbahçe ismi bizi korkutmuyor.Rakibimiz şampiyonluk hedefleyebilir, iyi takım olabilir ama bizim de kazanmaya ihtiyacımız var. İstanbul’dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum” dedi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.