Üniversite Öğrencilerinin Bilgisayarını Çalan Zanlılar Yakalandı
Yayınlanma:
Kırıkkale’de üniversite öğrencilerinin yaşadığı evden dizüstü bilgisayar ve ekipmanlarını çaldıkları iddia edilen 2 kadın şüpheli yakalandı.
Kırıkkale’de üniversite öğrencilerinin yaşadığı evden dizüstü bilgisayar ve ekipmanlarını çaldıkları iddia edilen 2 kadın şüpheli yakalandı.
Güzeltepe Mahallesi Samsun Bulvarı üzerinde devriye görevi yapan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ellerinde dizüstü bilgisayar ve ekipmanları bulunan P.T. ile H.K'yı takibe aldı. Polis ekiplerini fark eden iki şüpheli kısa süren kovalamanın ardından yakalandı.
Gözaltına alınan iki şüphelinin, bilgisayarları ve ekipmanlarını, üniversite öğrencilerinin evinden çaldıklarını tespit edildi. Şüpheli iki kadın, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. CİHAN
Kaynak:
Resmi İlanlar
Türkiye





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.