Umutlu bekleyiş!

Umutlu bekleyiş!

Konyaspor camiası CAStan gelecek haberi umutla beklerken, Türkiye liglerinde transfer sezonunun başlama ve sona erme tarihleri de belli oldu

Konyaspor camiası CAS’tan gelecek haberi umutla beklerken, Türkiye liglerinde transfer sezonunun başlama ve sona erme tarihleri de belli oldu. Birinci transfer dönemi 14 Haziran’da başlayacak

 

Konyaspor yönetimi CAS’dan gelecek yürütmeyi durdurma kararını beklerken, transfer ise resmen 14 Haziran Salı günü başlayacak. Milos’un alacağının ödenmemesi nedeniyle 500 bin TL para cezası ve 2 dönem transfer yasağı cezası alan Konyaspor’da, dış transfer çalışmalarına CAS’dan gelecek karar sonunda başlanacak. Teknik direktörde onun ardından belli olacak ve kadronun şekillenmesinin sonrasında da lig hazırlıklarına başlanacak.  Yeşil-beyazlı takımda, transfer yasağı kalkması halinde kadro 11 eski, yaklaşık 6 genç ve 5-6 yeni transferden oluşacak. Yasak devam etmesi halinde ise, eski futbolcularına yanı sıra 10 kadar genç futbolcu kadroyu tamamlayacak.

Konyaspor’da, lig hazırlıkları ise, transfere göre Haziran sonunda veya Temmuz ayının ilik haftasında Konya’da başlayacak. Çalışmaların ilik etabı burada gerçekleştirilecek ve ardından takım Bolu veya Kızılcahamam’da kampa alınacak.   

Türkiye liglerinde transfer sezonunun başlama ve sona erme tarihleri de belli oldu. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Futbolda 2011-2012 sezonu birinci transfer ve tescil döneminin 14 Haziran Salı günü başlayacağı bildirildi. FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) sürecek 1. transfer dönemi, 5 Eylül 2011 Pazartesi günü sona erecek. 2. transfer dönemi ise, 2 Ocak-2 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

ÖZKAN: HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, tek düşüncelerinin Konyaspor’u yeniden Spor Toto Süper Lig’e taşımak olduğunu belirtti. Özkan, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2010-2011 sezonunun Konya ve Konyaspor adına kötü geçtiğini ve Spor Toto Süper Lig’e veda etmek zorunda kaldıklarını anımsattı. Göreve devam kararı aldıkları günlerde Milos Mihajlov konusunda FIFA’nın verdiği kararla büyük bir şok yaşadıklarını ifade eden Özkan, karara itiraz ettiklerini ve nihai kararı beklediklerini bildirdi. Özkan, karardan geri dönüleceği konusunda umutlu olduklarını, ortada yanlış ve örneği görülmemiş bir uygulama olduğunu vurguladı.

Yaşanan sıkıntıların devam etmesine rağmen büyük bir özveri örneği gösteren yönetim kurulunun sözleşmeleri devam eden oyunculara ödeme yaptığını ifade eden Özkan, şunları kaydetti: “Takımda kalması istenen oyuncularımızın geride kalan sezondan hak edişleri, yöneticilerimizin büyük özveri ve gayretleri sonucunda ödendi. Bu hem oyuncularımızın serbest kalmamalarını hem de iskelet kadronun korunmasını sağladı. Bizim isteğimiz kadromuzun korunması ve birbiriyle uyum içerisinde olan ekibimizin Bank Asya 1. Lig’deki misafirliğini bu yılsonunda tamamlayarak, yeniden Süper Lig’e dönüş yapması. Tek düşüncemiz, Konyaspor’u yeniden Süper Lig’e taşımak. Bunun gayreti içerisindeyiz. Aynı desteği Konya şehrinden ve şehrin dinamiklerinden de bekliyoruz.”

YAZ OKULU KAYITLARI SÜRÜYOR

Konyaspor’un “Geleceğin Yıldızlarını Arıyoruz” sloganıyla 1 Haziran'da başlattığı Yaz Futbol Okulu kayıtları devam ediyor. 1997-2002 arası doğumluları kapsayan kayıtlar 20 Haziran 2011 Pazartesi gününe kadar Atatürk Stadyumu 2 Nolu Saha Tribün altında bulunan Gençlik Geliştirme Merkezine yapılabilecek.1997-1998-1999-2000-2001 ve 2002 doğumluları kapsayan Yaz Futbol Okulu kayıtları 1 Haziran'da başladı. 2 Nolu Tibün altında bulunan Gençlik Geliştirme Merkezine 10:00-17:00 saatleri arasında yapılacak başvurularda öğrencilerden kayıt formuyla birlikte sağlık formu, veli muvafakatnamesi, 2 adet resim isteniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.