Uğurcan Yazğılı: İki maçtan da puanla dönmek istiyoruz

Uğurcan Yazğılı: İki maçtan da puanla dönmek istiyoruz

Tümosan Konyaspor, Galatasaray ile oynayacağı 19. hafta maçı hazırlıklarını Kayacık Tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekibin son dönemdeki joker oyuncusu Uğurcan Yazğılı antrenman öncesi açıklamalarda bulundu


Tümosan Konyaspor, Galatasaray ile oynayacağı 19. hafta maçı hazırlıklarını Kayacık Tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekibin son dönemdeki joker oyuncusu Uğurcan Yazğılı antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Yazğılı, puan alarak Konyaspor’u hak ettiği yerlere taşımak istediklerini ve kendi performansını da yükseltmek istediğini belirtti.
Üst üste iki kritik maça çıkacaklarını belirten Uğurcan Yazğılı, "Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere iki tane zor maça çıkacağız. Söz konusu bu maçlar için çalışmalarımız devam diyor. Performansımı arttırmak istiyorum hocam nerede görev verirse versin en iyi performansımı sergilemek istiyorum. İnşallah her iki maçtan da puan alan taraf biz olacağız. Son zamanlarda performansımız yükselse bile şansız bir şekilde ya maçı kaybediyor yada berabere kalıyorduk. Ama son hafta içeride taraftarımızın önünde Kayserispor’a karşı güzel bir galibiyet aldık. Birkaç gündür yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda da aynı şekilde performans gösterip Konyaspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Son haftalarda performansımız yükseliyor. Taraftarımız önünde Kayserispor'a karşı güzel bir galibiyet aldık. İnşallah önümüzdeki maçlar en iyi şekilde performans gösterip Konyaspor'u hak ettiği üst yerlere taşımak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.