Üç puanlı bir  başlangıç olsun

Üç puanlı bir başlangıç olsun

İttifak Holding Konyaspor yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz ile ilk sınavına yarın Göztepe karşısında çıkacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele saat 17.00'de başlayacak

İttifak Holding Konyaspor sezonun 22. hafta maçında sahasında Göztepe ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele yarın saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Selim Özen görev yapacak. Kritik randevuda VAR koltuğunda Özgüç Türkalp, AVAR koltuğunda ise Erkan Engin oturacak.

BÜLENT KORKMAZ İLE İLK MAÇ

İttifak Holding Konyaspor Aykut Kocaman ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Bülent Korkmaz’ı getirdi. Evinde haftalardır galibiyet yüzü göremeyen ve gol atamayan yeşil-beyazlı ekip Göztepe karşısına bu kan değişimi ile çıkacak. Bu sezon evinde 10 maça çıkan ve tek galibiyet alan Konyaspor son 5 maçtır da iç sahada gol sevinci yaşayamıyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni hocası ile bu şanssızlığı kırmak için sahaya çıkacak.

SÜPER LİGDE 6. RANDEVU

İttifak Holding Konyaspor Göztepe ile Süper Lig'de 6. kez karşı karşıya gelecek

Daha önce 1. Lig'de birçok kez karşılaşan iki takım, Süper Lig'de 2017-2018 sezonundan itibaren karşılaşmaya başladı. $u ana kadar oynanan 5 maçta İzmir ekibi 3 galibiyet ve 2 beraberlik alırken, yeşil-beyazlıların rakibine karşı ligde 3 puanı bulunmuyor. Konyaspor, 4 gol atıp 7 gol yediği Göztepe karşısında ilk galibiyetini almaya çalışacak. Sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşma 1-0 Göztepe’nin üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

ALT SIRALARDAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan, hafta içinde Aykut Kocaman'ın yerine teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz'ı getiren Konyaspor 21 maçta 20 puanla 14. basamakta bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak şanssızlığın kırmak ve alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

Ligde ikinci yarıda Antalyaspor ve Beşiktaş'ı yenerek Denizlispor'la berabere kalan Göztepe ekibinin geçen hafta Gürsel Aksel Stadı'nda oynaması gereken Çaykur Rizespor maçı, konuk ekip olumsuz hava şartları nedeniyle İzmir'e gelemediği için ileri tarihe ertelenmişti. Ligde maçı eksik olan sarı-kırmızılı ekip 20 haftada topladığı 30 puanla 8. sırada yer alıyor

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum