U19 Ligi’nde heyecan devam ediyor

U19 Ligi’nde heyecan devam ediyor

Süper Lig U19'da 9.hafta maçları 28 Nisan 2021, 10.hafta karşılaşmaları ise 2 Mayıs ve 3 Mayıs 2021 tarihlerinde oynandı. Süper Lig U19 Gelişim Ligi'nde Konyaspor, 10. hafta maçında deplasmanda Karagümrük ile karşılaştı. 

Genç Kartallar, İBB Yenikapı Tesisleri'nde oynanan maçta rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 18'e çıkardı e zirve takibini sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri Veysi Karaduman ve Ahmet Karademir kaydetti. Konyaspor, 11. hafta maçında 9 Mayıs Pazar günü sahasında Göztepe ile karşılaşacak 

 Ligde zirvede yer alan Galatasaray, son 2 karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü. Sar-kırmızılılar ayrıca ligde yenilgisi bulunmayan tek takım konumunda. 9.haftanın en gollü maçı Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'u 5-4 yendiği karşılaşmaydı. Aytemiz Alanyaspor'un Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği maç ile 2-2 biten Çaykur Rizespor-Yukatel Denizlispor mücadelesi  10. haftanın en gollü müsabakaları oldu. Gol krallığı yarışında ilk sırada rakip fileleri 13 kez havalandıran Galatasaraylı Eren Aydın yer alıyor.

Covid-19 Müsabaka Talimatları dahilinde gerekli sağlık ve hijyen koşulları ile test protokol, sayı ve prosedürlerine bağlı kalınarak akreditasyon sistemi ile kontrollü bir düzende gerçekleşen U19 Gelişim Ligleri'nde tüm maçlarda Türkiye Futbol Federasyonu'nu temsilen sağlık tedbirleri kontrolörleri ve denetçiler, Covid-19 salgını tedbirlerine uyulması konusundaki sürecin yürütülmesini sağlamak için görev yapıyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.