Tutal, iftarda şehit  yakınlarıyla buluştu

Tutal, iftarda şehit yakınlarıyla buluştu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu.

Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna Millet Bahçesinde düzenlenen iftar programına AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Kaymakam Cevdet Bakkal, ilçe protokolü, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mustafa Balcı, Şehit Aileleri ve Yetimleri Dernek Başkanı Yakup Söğüt, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Şehitliğin çok özel ve farklı bir kavram olduğunu, İslam'dan başka inançlarda da böyle bir kavramın olmadığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Şehadeti biz Uhud'dan, Bedir'den, Hendek'ten biliriz. Peygamberlikten sonraki ilk mertebe, şehitlik mertebesindedir. Ne mutlu ki bu mertebe ulaşabilenlere. Cenab-ı Allah, cennette şehitlerimizle beraber olmayı bizlere nasip etsin. Biz ne kadar sizlerin yanında olsak, ne kadar sizlere hizmet etsek azdır. Sizlerle birlikte olmak, sizlere hizmet etmek benim için bir onurdu. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyor hayırlı akşamlar diliyorum. Haklarınızı helal edin” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.