TÜRSAB Konya iftarda buluşturdu

TÜRSAB Konya iftarda buluşturdu

Konyalı turizmciler, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Konya Bölge Temsil Kurulu tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Konyalı turizmciler, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Konya Bölge Temsil Kurulu tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Dedeman Otel’de düzenlenen iftara, DHMİ Konya Havalimanı Müdürü Abubekir Özcan, THY Satış Müdürü Ali Ensar Kılıçoğlu, Konya Büyükşehir Turizm Şube Müdürü Coşkun Bilgi, Skal Konya Derneği Recep İşleyici, Selçuk Üniversitesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Varol, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yılmaz Seçim, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, Doç. Dr. Abdurrahman Dinç, Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi, Prof. Dr. Recai Kuş, Selçuk Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, Prof. Dr. Semih Büyükipekçi, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Prof. Dr. Şafak Ünüvar, Ramazan Esat Uçar ve çok sayıda davetli katıldı.

İftarda konuşan TÜRSAB Konya Bölgesel Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde seyahat acenteleri olmak üzere, diğer turizmle ilgili olan sektörlerdeki turizmcileri de davet ettik. Birlikte iftar yaparak, bir araya gelmek istedik. İftar programımızda turizm ve seyahat acentelerimizle birlikte, şehrimizdeki otellerimizin genel müdürleri, üniversitelerimizden, Konya Büyükşehir Belediyemizin daire müdürü ve turizm sektörünün diğer bileşenleri buradalar. İftar programımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının ülkemizi ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini dilerken, bu ayın maneviyatıyla birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini diliyorum” dedi.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.