Türkiye'nin en ucuz marketi 450 liraya bu koliyi satıyor! İçinde yok yok

Türkiye'nin en ucuz marketi 450 liraya bu koliyi satıyor! İçinde yok yok

Türkiye'nin en ucuz marketi olarak bilinen Tarım Kredi Marketleri, 450 liraya gıda kolisi satışına başladı. Bu kolinin içinde yok yok...

Konya'da uygun bütçeli satış yapan Tarım Kredi Kooperatif markette, gıda kolisi fiyatı belli oldu. Ayçiçeği yağı, domates salçası başta olmak üzere, toplamda 12 çeşit ürünün yer aldığı kolinin fiyatı 449,90 TL olarak belirlendi.

koli-232.jpg

Ramazan ayına sayılı günler kala, Ramazan kolisi fiyatları da netleşmeye başladı. Tarım Kredi Kooperatif markette 2024 Ramazan gıda kolisi ürün içeriği ve fiyatı belli oldu. Bu markette, gıda kolisine 449,90 TL fiyat belirlendi. Kolinin içinde 1 litrelik ayçiçeği yağı yer aldı.

gida.jpg

Kolide; 1 kilo nohut, 1 kilogram kırmızı mercimek, 1 kilo pilavlık pirinç (osmancık), 1 kiloluk pilavlık bulgur, 1 kilo toz şeker, 1 kilo çok amaçlı buğday unu, yarım kilo harman çay, 830 gram domates salçası, 500 gramlık 2 adet makarna, 750 gram tuz, 2 adet de hazır çorba yer alıyor. Gıda koli fiyatlarının geçen yıla oranla arttığı, gramajların ise azaldığı görüldü.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.