Türkiye TOGG'dan sonra bir yerli otomobil daha üretti! Fiyatı 453 bin lira

Türkiye TOGG'dan sonra bir yerli otomobil daha üretti! Fiyatı 453 bin lira

Türkiye'nin yerli ve milli gururu olan TOGG satış rekoru kırdı. TOGG'dan sonra bir yerli otomobil daha piyasaya çıktı. Bu otomobilin çok uygun fiyata satılıyor olması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin hayali olan yerli ve milli otomobil üretiminde somut gelişme yaşandı. 2023 yılında yollara çıkan TOGG satış rekorları kırdı.

togg.webp

Vatandaşı tarafından çok beğenilen TOGG için sadece bir noktada eleştiriler geliyor. Tasarımını ve özelliklerini çok beğenen vatandaş TOGG'un fiyatını yüksek buluyor.

togg-2.webp

VATANDAŞ UYGUN FİYATA YERLİ OTOMOBİL İSTİYORDU

Herkesin bu miktarı ödeyip TOGG alamayacağını diye getiren vatandaş, uygun fiyata yerli otomobilin şartı olduğunu ifade ediyor. Tam bu noktada vatandaşa müjdeli haber verildi. Türkiye TOGG'dan sonra yerli ve milli bir otomobil daha üretti. Kısa süre önce piyasaya sürülen otomobil kompakt tasarımıyla ilgi çekiyor.

rks-2.webp

FABRİKA GAZİANTEP'E KURULDU

Gaziantep fabrikasında üretilen otomobilin fiyatı gündem oldu. 453 bin liraya satılan bu otomobil şimdiden vatandaşın ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu otomobilin markası RKS. Şehir hayatına kullanıma uygun olan otomobil tek şarjla 70 kilometre yol gidiyor.

rks-1.jpg

Üstelik bu otomobili B1 ehliyetle kullanmak mümkün. RKS A1 2 kişilik bir otomobil. Yerli otomobilin bakım masraflarının ise çok uygun olduğu söyleniyor.

RKS satış ilanları:

ekran-goruntusu-2024-01-27-172528.png

Kaynak:Haber Merkezi