Türkiye genelinde etliekmek restoran zinciri açılıyor! Sahibi Elazığlı

Türkiye genelinde etliekmek restoran zinciri açılıyor! Sahibi Elazığlı

Merkezi İzmir'de olan 'Konyalı Ahmet Usta' Ankara’da Türkiye'nin en büyük etliekmek zincir restoranını açmayı planlıyor. Aslen Elazığlı olan Konyalı Ahmet Usta İşletme Sahibi Mertcan Bulut, “Artık etliekmek yemek için Konya'ya gitmeye gerek yok” dedi

İzmir'in en iddialı restoranlarından biri olan, 'isim benzer lezzet asla' sloganıyla yola koyulan 'Konyalı Ahmet Usta', 2007 yılından bu yana hizmet vermeyi sürdürüyor. Ürün çeşitliliğini sürekli artıran işletme, Türkiye genelinde ve yurt dışında da şubeleşiyor. 17 yıllık tecrübeyle hizmet veren Konyalı Ahmet Usta İşletme Sahibi Mertcan Bulut, yeni bir yatırımın müjdesini daha verdi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bulut, Ankara'ya Türkiye'nin en büyük etliekmek zincirini açacaklarını duyurdu.

18-3.jpg

BİRÇOK YERDE ŞUBEMİZ VAR

'Konya' denince akla gelen en önemli lezzet olan etliekmeğin, başka şehirlerde de satışa sunulması gurbette yaşayan Konyalıların da beğenisini kazanıyor. 2007 yılından bu yana İzmir'de etliekmek satışı yaptıklarını dile getiren Konyalı Ahmet Usta İşletme Sahibi aslen Elazığlı Mertcan Bulut, “Babam Mehmet Zeki Bulut'un Konyalı bir arkadaşı vardı. Bir gün sohbet ederken, 'İzmir'de ne eksik' diye konuşmuşlar.

etliekmek.jpg

Her şey varmış ancak bir etliekmek yokmuş. Konyalı Ahmet Usta ismiyle Konya'nın bu lezzetini İzmirliler ile buluşturmuşlar. Yıllar içinde büyüyerek, Bahreyn, Rifa, Jufeyrde, Saraybosna'da, Kahire'de şubeler açtık. İzmir ağırlıklı işletmemizin Bodrum'da da şubesi var. Şimdi sıra Ankara'da. 'Konya'nın olmazsa olmazı etliekmeğini biz Konyalı Ahmet Usta ismiyle farklı yere taşıyoruz. Yoğun bir ilgi görüyoruz. Ben, üçüncü kuşak olarak bu işi yapıyorum, Babam Mehmet Zeki Bulut'un tecrübelerinden faydalanıyorum” şeklinde konuştu.

18-2.jpg

KONYA'NIN LEZZETİNİ ANKARA'YA TAŞIYORUZ

Sosyal medyada Ankara'da açacakları şubenin resmini paylaşan Bulut, çok güzel geri dönüşler aldıklarının da altını çizdi. Ankara Emek'e 'Konyalı Ahmet Usta' ismiyle Türkiye'nin en büyük etliekmek zincirini açacaklarını kaydeden Konyalı Ahmet Usta İşletme Sahibi Mertcan Bulut, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Fotoğrafı paylaştıktan sonra inanılmaz dönüşler aldık.

1000074343.jpg

Artık etliekmek yemek için Ankara'dan Konya'ya gitmeye gerek kalmadı. 17 yıllık tecrübemizle bu lezzeti şimdi de başkent Ankara'ya taşıyoruz. Nasip olursa 1 ay içinde yeni işletmemizi açmayı düşünüyoruz. Heyecanlıyız. Açılış için gün sayıyoruz.” Ayrıca Konyalı Ahmet Usta'da sadece etliekmek çeşitleri değil, Konya'nın diğer lezzetleri arasında yer alan furun kebabı ve bamya çorbası da yapılıp satılıyor. Döner çeşitleri de müşterilerin hizmetinde.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum