Türk Yıldızları göz dolduruyor

Türk Yıldızları göz dolduruyor

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, merkezi Konya’da bulunan Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nin eğitim uçuşuna katıldı.

Türkiye’nin dünya çapındaki akrobasi timi Türk Yıldızları göz doldurmaya devam ediyor. 31 yıl önce Konya’da kurulan Türk Yıldızları Akrobosi Timi gösterileriyle büyük ilgi çekiyor.

KADIOĞLU KONYA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu'nun, Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda inceleme ve denetleme yaptığı açıklandı. Kadıoğlu, Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nin eğitim uçuşuna da katıldı. Bakanlığın paylaşımında, Orgeneral Kadıoğlu'nun Türk Yıldızları ile yaptığı uçuşun kokpit içi ve dışından görüntülerine yer verildi.

KONYA'NIN DÜNYA ÇAPINDAKİ MARKASI

Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde yer alan savaş pilotlarından oluşan Türk Yıldızları timi kendine has hareketleri ile dünyadaki sayılı gösteri ekipleri arasında yer alıyor. Özel günlerde yaptıkları uçuşlarla hayranlık uyandıran Türk Yıldızları'nı dünyadaki benzerlerinden ayıran bazı detaylar var. Türk Yıldızları dünyada 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan ilk akrotim olarak da tarihe geçti. Türk Yıldızları ekibinin gösterilere hazırlık için yaptığı eğitim uçuşları ise nefes kesiyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum