“Türk milleti  yoksullaşıyor”

“Türk milleti yoksullaşıyor”

İktidarın, ekonomik sorunları genelde pandemi ve savaş üzerine bağladığını söyleyen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, “Türkiye'deki kriz derinleşmekte ve vatandaş bunu daha da hissediyor. Türk milleti, fakirleşiyor ve yoksulla

İktidarın, ekonomik sorunları genelde pandemi ve savaş üzerine bağladığını söyleyen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, “Türkiye'deki kriz derinleşmekte ve vatandaş bunu daha da hissediyor. Türk milleti, fakirleşiyor ve yoksullaşıyor” dedi.

 

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez ve beraberindeki heyet Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükeken, Alagöz, Ümütkesmez ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, ülkenin çok önemli problemlerinin olduğunu, hükümetin sorunların çözümü için ise adım atmadığını dile getirdi.

adsiz-003.jpg

ÇİFTÇİ BU ŞARTLARDA ÜRETİM YAPAMAZ!

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, Konya Ovası'nda üreticilerin ağır girdi maliyeti altında ezildiğini ifade etti. Son birkaç gün içinde 9 ilçeyi ziyaret ettiklerini, üreticilerin feryadının arttığını aktaran Alagöz, “Üretici, ağır girdi maliyeti altında ezildiğini söylüyor. Bu şartlarda çiftçi nasıl üretim yapsın? Üretici de önümüzdeki süreçte üretim yapamayacağını söylüyor. Gübre, ilaç, mazot, enerji maliyetleri arttı. Üreticinin bunları düşünmeden üretmesi, ürettiğinin karşılığını da alması gerekir. Biz, Zafer Partisi olarak iktidara geldiğimizde köyleri cazibe merkezi haline getireceğiz. Sosyal her türlü imkânı köylere sağlayarak, göçlerin önüne geçeceğiz. Köy okullarını açacağız” dedi.

TÜRKİYE'DE GERÇEK SIĞINMACI RAKAMI 13 MİLYON!

“ Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye'de gerçek kaçak ve sığınmacı rakamı 13 milyon dedi” diyen Alagöz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımızın bilgisi net. Saray'da konuşulan, İçişleri Bakanlığı, İstihbarat kuruluşlarının evraklarında geçen rakamı söylüyorum; 13 milyon. Türkiye'de gerçek kaçak ve sığınmacı rakamı 13 milyon. Resmi bir rakam. Bunun içinde Suriye'nin kuzeyinde beslediklerimiz yok. Bu konu ile ilgili Zafer Partisi, tüm çalışmaları hazırlamış durumda. Sığınmacıları ülkelerine göndereceğiz. Her türlü şartı sağlayarak, onları ülkelerine göndereceğiz. Sığınmacıların ülkemize ciddi bir külfeti var.”

TÜRKİYE'DEKİ EKONOMİK KRİZ İYİCE DERİNLEŞTİ

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı olarak nitelendirilen iktidar ve ana muhalefet partilerinin, Türkiye’nin temel sorunlarını yıllarca görmezlikten geldiğini belirten Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, son olarak şunları kaydetti: “Bugün yaşadığımız temel ekonomik sorunu iktidar, deve kuşu gibi kafasını küme gömerek pandemiye, Rusya-Ukrayna savaşına bağlamaya devam etmektedir. Bugünkü temel ekonomik sıkıntının en temel nedeni iktidarın yaklaşık 20 yıldır Türkiye’de uyguladığı tüketim ekonomisi, metot ekonomisi, inşaat ekonomisi olarak nitelendirdiğimiz yerli üretimden uzak Türk esnafını, çiftçisini, sanayicisini korumaktan uzak tamamen yabancı ithal girdiye, yabancı mallara bağımlı bir borç ekonomisi içerisinde yönetmesinden kaynaklanmaktadır. Bugün her ne kadar ekonomik sorunları pandemi ve savaş üzerine bağlamış olmasına rağmen Türkiye'deki kriz derinleşmekte ve vatandaş bunu daha da hissetmektedir. Türk milleti fakirleşmekte ve yoksullaşmaktadır. Ekonomik krizi ortadan kaldırmanın bir tanesi bu sığınmacı ve kaçak yabancıların ivedilikle ülkeden gönderilmesidir. Bununla alakalı kesin, net ve açık şekilde politikasını ortaya koyan tek siyasi parti Zafer Partisi'dir.”

MURAT GÜNTEKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.