Turizmciler umutlu

Turizmciler umutlu

Antalya Kumlucada bulunan Şah İnn Paradise Oteli Genel Müdürü Yücel, 2009 yılından turizmciler olarak umutlu olduklarını söyledi

Şah İnn Paradise Oteli Genel Müdürü Yusuf Yücel, erken rezervasyonda Şah İnn Paradise’da 2007 ve 2008’e oranla 2009 da daha fazla hareketlilik olduğunu söyledi. Bin 400 yatak kapasitesinin  yüzde 20’nin erken rezervasyon ile dolduğunu belirten Yücel, “Antalya Kumluca’da eksiksiz bir tatil sunan Şah inn Paradise’ nin 2009’da yüzde 95 yatak doluluğuna ulaşmasını bekliyoruz. Tatilde ödemenin önceden yapılması son zamanlarda daha çok tercih edilmeye başlandı. Müşterilerimiz tatil için rezervasyon yaptırdıkları esnada ödemeyi de yaparak erken ödeme indirimlerinden faydalanıyorlar. Erken rezervasyon, müşterilerimize oda ve fiyat seçimi de sunuyor. Aynı zamanda erken rezervasyon ve erken ödeme zamandan da tasarruf sağlıyor. Ayrıca tatilinizin değerli zamanlarını ödeme ve tatil harcamaları gibi küçük ayrıntılarla geçirmemiş oluyorsunuz” dedi.

Müşterilerinin ödemeyi önceden yaparak tatillerini garanti altına aldıklarına inandıklarını da belirten Yücel, “Bunun nedenini 3 önemli başlık altında toplayabiliriz. Birincisi, halkımızda tatil olgusu bir alışkanlık haline geldi ve kültür olarak yaşantımıza girdi. Bununla doğru orantılı olarak aylar öncesinden tatile çıkacakları tarihi belirleyip rezervasyonlarını gerçekleştiriyorlar. İkincisi ise Sah inn Paradise çok iyi tanındı ve kendini hizmet verdiği alanda lider olarak kabul ettirdi. Yılda bir kez tatile çıkacak bir aile, bu fırsatını riske atmak istemiyor ve bildiği güvendiği inandığı yerlere erken rezervasyon yaptırıyor. Bu ise bizi gururlandırmaktadır. Üçüncü sebep ise uygun ödeme seçeneklerinin sunuluyor olması. Her ne kadar tatil artık lüks olmaktan çıkıp gereksinim haline gelmiş olsa da müşterilerimiz uygun ödeme seçeneklerini tercih etmektedir. Bizde müşterilerimizin bu talepleri karşısında en iyi hizmeti en güzel koşullarda vermek için sürekli çalışıyoruz. Her yıl bir önceki yıldan daha güzel olması için yeni çalışmalarımız oluyor” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.