Turan ve Solak aileleri akraba oldu

Turan ve Solak aileleri akraba oldu

Sarayönü’nün tanınmış simalarından Turan ve Solak aileleri, evlatlarını evlendirerek büyük bir mutluluk yaşadı.

Sarayönü’nün tanınmış simalarından Turan ve Solak aileleri, evlatlarını evlendirerek büyük bir mutluluk yaşadı. Gazetemiz Müessese ve Finans Müdürü Adem ve Seher Turan’ın kızı Kübra ile Ali Solak’ın oğlu Selçuk, Sarayönü’nde gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi.

2-2.jpeg

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve çalışma arkadaşlarının da katıldığı düğünde, Turan Ailesi misafirleriyle yakından ilgilenirken, davetlilere Sarayönü’nün geleneksel düğün pilavı ikram edildi.

2-3.jpeg

Sarayönü Yeni Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nikah ve düğün merasiminde Kübra ve Selçuk çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

2-4.jpeg

'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” dediler. Biz de Merhaba Gazetesi olarak, Turan ve Solak ailelerini tebrik eder, Selçuk ve Kübra çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

M. Ali NURULLAHOĞULLARI

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.