Tügva’dan Manisa Gençliğine Mektup

Tügva’dan Manisa Gençliğine Mektup

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle Manisa gençliğine yönelik mektup yayınladı.Genç nüfusun, Türkiye’nin ya...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle Manisa gençliğine yönelik mektup yayınladı.

Genç nüfusun, Türkiye’nin yarınlara güvenle bakabilmesinin teminatı olduğuna dikkat çekilen mektupta TÜGVA Manisa Temsilciliğinin, Manisalı gençlerin teknik, sosyal ve manevi gelişimine katkı sağlayabilecek programlarla yanında olduğu ifade edildi. “Türkiye’nin Geleceği Manisa Gençliğine Açık Mektup” başlığıyla yayınlanan mektupta şu ifadeler yer aldı: "Siz gençlere armağan edilmiş olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı ve 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında, şehrimizde bir çok etkinlik ile süslenen Gençlik haftanızı kutlarız. Bu topraklar üzerindeki en önemli milli kaynağımız olarak gösterilebilecek olan genç nüfusumuz, Türkiye’nin yarınlarına güvenle bakabilmesinin teminatıdır. Şehzadeler şehrimiz Manisa’nın tarihsel süreci de gençliğin ülke geleceğine nasıl katkılar sağlayabileceğinin ve neleri değiştirebileceğinin en somut örneklerini içermektedir. Bugünkü Manisa gençliğinin de çok okuyarak, iyi bir donanıma sahip olarak ve bunlarla birlikte kendine ve ülkesine inanarak ecdadının izinde yeni başarılara imza atacağından eminiz. Bir kez yaşanabilen ve çok iyi değerlendirilmesi gereken gençlik çağında, güzel söz söyleyebilen bir nezaket ile, sözü güzel söyleyebilen bir hitabet ile, söylenilen sözü idrak edebilen bir feraset ile ve en önemlisi sözünü söyleyebilecek bir cesaret ile yol alan gençlik için Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciliği olarak, ihtiyaç duyduğunuz her yerde ve her anda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Unutmayınız! Sizler, Manisa’nın gençliği, Türkiye’nin geleceği, ümmetin umudu ve şanlı bayrağımızın onuru olarak yarınların mimarı olacaksınız. Ve siz ne kadar kendinizi geliştirebilirseniz, ülkemiz de o kadar gelişmiş olacaktır. Bireysel başarının toplumsal başarıya dönüşeceğini unutmadan her gününüzü yarınlara bir katkı sağlayabilecek şekilde geçirebilmelisiniz. Yeni neslin gereksinimleri doğrultusunda, bir kaç gencin insiyatifiyle kurulmuş olan ve tüm Türkiye’de temsilciliklerinin kuruluşunu gerçekleştiren TÜGVA ailesi olarak Manisa’da; Haftalık söyleşilerimizle, kültür gezilerimizle, spor etkinliklerimizle, tarih sohbetlerimizle sanat faaliyetlerimizle, proje atölyelerimizle, yabancı dil kulüplerimizle ve daha nice teknik, sosyal ve manevi gelişiminize katkı sağlayabilecek programlarımızla yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yeni nesil olarak, yeniye hazırlık yapabilmek için sizlere düşenin; okumak, düşünmek, uygulamak ve neticelendirmek olduğunu unutmamanız gerekir. Yenilikler inşa ederek geleceği takip eden değil, yol açan bir gençlik olabilmelisiniz. Tüm bunları da sadece yeni dünyanın bir gereksinimi olarak değil ecdadınıza duyduğunuz bir vefanın gereği olarak yapabilmelisiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri muhabbetle selamlıyoruz ve siz gençler var oldukça ülkemizin yarınlarına daha emin adımlarla ilerleyeceğinden şüphe duyulmaması gerektiğini biliyoruz"

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.