Tüfekci Sağlık Kabini dualarla hizmete açıldı

Tüfekci Sağlık Kabini dualarla hizmete açıldı

Tüfekci Sağlık Kabini Yazır Mahallesi Dr. Sıddık Özmerzifonlu Caddesi (Naturapark Konutlarının karşısında) üzerinde hizmete açıldı.

Tüfekci Sağlık Kabini Yazır Mahallesi Dr. Sıddık Özmerzifonlu Caddesi (Naturapark Konutlarının karşısında) üzerinde hizmete açıldı. Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve duaların ardından Tüfekci Sağlık Kabini'nin açılışı gerçekleşti.

adsiz-009.jpg

Sağlık Kabini hakkında bilgi veren Tüfekci Sağlık Kabini Mesul Müdürü ve Hemşire Hasan Tunahan Yenilmez, "Sağlık kabinimizde hastalarımızın kendi evinde gibi hissetmesini sağlayacak şekilde; kendilerine ait odalar, ferah ve rahat bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Bulaş hastalık döneminde artan sağlık talebini karşılamak ve en iyi ve en doğru hizmeti vermek için çabalıyacağız. Kabinimizde evde sağlık hizmetleri, acil yardım uygulamaları, küçük cerrahi İşlemler, serum hizmeti, sonda hizmeti, pansuman, enjeksiyon ve daha nice uygulamalarımız olucak. Niyetimiz şifaya vesile olmak. Sağlık kabinimizin tüm konyamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.