Tuba Nur Hayatını Kaybetti

Tuba Nur Hayatını Kaybetti

"Vicdandız doktor" haberleriyle ulusal gündeme düşen Tuba Nur Ekinci yaşamını yitirdi.

"Vicdandız doktor" haberleriyle ulusal gündeme düşen Tuba Nur Ekinci yaşamını yitirdi.

Karaman’da Kılbasan köyünde tarlada damlama su sistemine ait hortumu toplamak için makaraya saran babası Refik Ekinci’ye yardım eden 12 yaşındaki Tuba Nur Ekinci, kopan hortumun boynuna isabet etmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorlar duran kalbini çalıştırmak istedikleri sırada acil serviste görevli başka bir kadın doktor Ebru Özkara soğukkanlılıkla "Burada geldiğinde de zaten ölüydü” demesi üzerine baba Ekinci fenalaşmış, doktorun kaba davranışları ulusal gündeme düşmüştü. 

12039468_1091328014212052_5970093374935507827_n.jpg

Bu haberi alan baba Ekinci, yere yığıldı. Güvenlik görevlileri Refik Ekinci’yi sakinleştirmeye çalıştı. Kızının öldüğüne inanmayan Ekinci, onun baygın halde hastaneye geldiğini söyledi. Doktor Ebru Özkara "Amcam elimizden geleni yapıyoruz, ama olmaz zor. Keşke. Zaten ölü olarak geldi. Baygın değil o ölü. Ne diyeyim" dedi. 

KIZIN DURAN KALBİ YENİDEN ÇALIŞMIŞTI

Bu sırada yapılan müdahale sonrası Tuba Nur’un, duran kalbi yeniden çalıştırıldı. Hayati tehlikesi devam eden Tuba Nur, ambulansla Konya’ya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan Tuba Nur bugün yaşamını  yitirdi.

Acılı babaya sabır merhumeye rahmet diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.