Transfer ve hoca açıklaması

Transfer ve hoca açıklaması

Konyaspor as Başkanı Bünyamin Sarıtaş transfer konusunda ve teknik ekip konusunda açıklamalarda bulundu.

Sarıtaş: “ Sezona Aykut Kocaman verdiği rapor doğrultusunda güzel hedeflerle başladık. Ancak ne yazık ki hiç arzu etmediğimiz beklemediğimiz bir noktaya geldik. Bu süreçte benim hiç de istemediğim Aykut Kocaman ayrılığı yaşandı. Aykut hocamız bize birkaç kez bırakmak istediğini söyledi. Denizli maçı sonrası her defasında karşı çıktığımız bu kararına bu kez saygı duyarak yollarımızı ayırdık. Sezon başı ve sezon ortası transferlerini Aykut Kocaman hocamız istedi. Transfer komitemiz bu istek doğrultusunda transferleri gerçekleştirdi. Sadece Robert Mak transferi yönetim insiyatifli bir transferdi” dedi.

BÜLENT KORKMAZDAN MEMNUNUZ

As Başkan Bünyamin Sarıtaş takımın yeni teknik patronu hakkında konuştu: Sarıtaş: "Bülent hoca ve ekibinden gerçekten çok memnunuz. Pozitif bir hava var. Takımı düzlüğe çıkaracağını düşünüyoruz. En masum kişi Bülent hoca. O da çok istiyor. Takım daha iyi oynuyor artık. Fenerbahçe maçında mağlup da olabiliriz ama ayrılık söz konusu olmaz"

HURTADO’NUN MASRAFLARINI FIFA KARŞILADI

Takıma katıldığı günden beri sakatlıklarla başı dertte olan Hurtado’nun son sakatlığının masraflarını FİFA’dan istediklerini ifade eden Bünyamin Sarıtaş: “ Hurtado, Milli takımda sakatlanmıştı. Başkanımız Hilmi Kulluğun çok ciddi girişimleri ile FIFA'ya başvurmuştur. Çok ciddi girişimlerde bulunduk. Ödemeler yapılmaya başlandı, toplamda 600-650 bin Euro dolayında ücret alacağız" açıklamasında bulundu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.