Transfer paylaşımı yapan Işıkçeviren’den açıklama

Transfer paylaşımı yapan Işıkçeviren’den açıklama

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından transfer paylaşımı yapan Konyaspor Yöneticisi Ali Kemal Işıkçeviren’in bu paylaşımı uzun süre karşılık bulmayınca taraftarın tepkisini çekmişti.

Işıkçeviren yine sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili ve gündeme dair paylaşımlarda bulundu.

Ali Kemal ışıkçeviren’in paylaşımı şu şekilde:

“Büyük Konyaspor Ailesi,

Sizlerden uzak kalma sebebim karantina sürecimdi. Bu vesile tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

1-Yıllarca kulübümüze emek veren Ali Turan ve Selim Ay'a teşekkür ederek, her iki futbolcumuz ile yollarımızı ayırdık.

2-Transfer komitemiz ve Bülent Korkmaz hocamızın ortak belirledikleri oyuncuların kadromuza dahil ederek; Ibrahim Šehić, Samuel Eduk, Musa Çağıran ve Adil Demirbağ transferlerini gerçekleştirdik.

3-Transfer paylaşımımdan önce Bülent Hoca ile birlikte yaptığımız planlar doğrultusunda görüştüğümüz bir forveti kulübümüze kazandırmak üzereydik.

4-Bülent Korkmaz'ın beklenmedik istifası sonrasında; yönetimimizin aldığı karar ile S. Cikalleshi transferini gerçekleştirdik. Sonrasında İ. Kartal Hocamız ile anlaşarak,hocamızın görüşleri dahilinde Artem Kravets, Oğuz Kaan Güçtekin ve Erten Ersu transferlerimizi gerçekleştirdik

5-Gençlerbirliği deplasmanında Marin Anicic'in sakatlığı bizleri üzdü. Ve hedefimizi bu mevkiye bir takviye yapacak şekilde belirledik.

6-İmkanlar el verirse hocanın isteği doğrultuda sol açık transferi ile de transfer sezonunu kapatacağız. Sezon sonu iyi bir yerde bitirmek için yönetimimiz ,teknik ekibimiz, futbolcularımız ve çalışanlarımızla kenetlendik. Sezona iyi başladık İnşaalah iyi bir yerde bitireceğiz.

7- Ve son olarak; o anki görüşmelerin olumlu olması heyecanı ile malum tweeti atmıştım. Kimseden akıllı, kimseden güzel ya da kimseden iyi olma gibi iddiam yok. Kimse için 'en' değilim , 'daha' değilim ama en az sizler kadar KONYASPORLUYUM.”

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum