Transfer kapandı

Transfer kapandı

Konyaspor ara transferde 7 futbolcuyu renklerine bağladı.Kratochvil, Poljac, Serhat Akın, Bülent ve kaleci Atilladan sonra dün de Musa Büyük ve Ayman ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Konyaspor ara transferi 7 futbolcuyla sözleşme imzalayarak tamamladı. Başka bir deyişle temsilcimizde transfer sona erdi. Teknik adamların raporu doğrultusunda ara transferde kadronun yeni oyuncularla takviye edilmesi için yola çıkan Konyaspor yönetimi, kadroyu 7 futbolcuyla takviye etti.. Antalya kampında denenen ve  anlaşma sağlanarak Konya’da imza attırılan Norveçli futbolcu Poljac’ın ardından geçtiğimiz hafta da Kocaelispor’dan ayrılan Serhat Akın, Bülent Bölükbaş ve Altay’ın Ümit milli kalecisi Atilla’yı renklerine bağlayan Konyaspor yönetimi, dün de Kocaelisporlu Musa -Büyük ve Mısırlı futbolcu  Ayman’a imza attırdı. 

KONYASPOR’A GÜÇ KATACAKLAR
Denizlispor’un tecrübeli savurma oyuncusu Kratochvil, Ayman ve Musa Büyük ile bir yıllık opsiyonu Konyaspor’da olmak üzere sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı. Yeni sezonda gerekirse bu futbolcuların sözleşmeleri bir yıl daha uzatılabilecek.. Denizlispor’a 2002-2003 sezonunda gelen ve  241 maç oynayan ve 35 gol atan Kratochvil, kendi kalesine de 3 gol attı.  Musa Büyük ise daha önceden Tepecik Belediyespor, Zeytinburnuspor, İstanbulspor, Ankaraspor ve Trabzonspor formalarını giydi.  Ayman ise son olarak Trabzonspor’da oynamış, bu sezon ise Mısır’ın Zamalek  takımına transfer olmuştu. Ancak, alınan bilgilere göre, imza attırılmasına karşın bu futbolcunun kulübüyle para sorununun çözümü ile çalışmalar dün akşam da sürdürüldü.
FAHRİ TATAN ELDE KALDI
Yeşil-beyazlı temsilcimizde, Ayman ve Musa’nın transfer edilmesinin ardından, listede yer alan ve sürpriz golcü olarak nitelendirilen Romen futbolcunun transferinden vazgeçildi. Öte yandan, Konyaspor teknik adamlarının verdiği rapor doğrultusunda kulüp bulması istenen ve Eskişehirspor’un talip olduğu Fahri Tatan için adı geçen kulüple anlaşma sağlanamadı. Konyaspor yönetimi, Fahri’ye karşılık Emre Toraman ve 1 milyon lira istemişti. Bu arada, ligin ilik yarısında Konya’yı izinsiz olarak terk eden Tehoue konusunda da UEFA nezdinde girişimler sürüyor.
DÜZKAYA: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK
Ara transfer dönemini iyi değerlendiren isteyen Konyaspor’da, Futbol Sorumlusu Mustafa Düzkaya, “İkinci yarı, daha iyi bir performans sergilemek için takımımıza takviye amaçlı oyuncular transfer ettik. Bu 7 oyuncunun takıma büyük katkıları olacak” dedi. Ankaragücü maçını da değerlendiren Düzkaya, şunları söyledi: “Önemli bir galibiyet aldık. Kazanacağımızı biliyorduk. O yüzdende maça iyi motive olduk. Artık kötü günlerin geride kaldığını düşünüyoruz. Çünkü biz, takımımız güveniyoruz. Futbolcularımızın her biri kaliteli oyuncu. Yaptığmız takviye ile birlikte, Konyaspor’un gücüne güç kattık. Yeni katılacak arkadaşlarla daha iyi olacağız. Konyaspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Artık önümüzdeki Beşiktaş maçına bakacağız. Beşiktaş maçından da puan yada puanlarla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum