Toprak Mahsulleri Ofisi hububat   alımlarına 15 Temmuz’da başlıyor

Toprak Mahsulleri Ofisi hububat alımlarına 15 Temmuz’da başlıyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte Bahçelievler Mahallesinde yapımı kısa sürede tamamlanan kantar ve idari binasında incelemelerde bulundu.

Tutal, Toprak Mahsulleri Ofisinin 15 Temmuz'da hububat alımına başlayacağını kaydetti.

Seydişehir çiftçisinin mağdur edilmemesi için Seydişehir Ziraat Odası ve Belediye işbirliğiyle yeni TMO alım merkezinin inşaatını tamamlandıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Saadetler Mahallesinde bulunan eski alım merkezinin TOKİ sahasında bulunması nedeniyle yer değişikliği yaptık. Yeni kantarımızı ve binamızı Eski Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasındaki alanda inşaat çalışmaları devam eden TOKİ konutlarının yanında bulunan Gazze Şehitleri Parkının 500 Metre ilerisindeki alana taşıdık. Yeni TMO Hububat alım merkezimizi şükürler olsun hasat zamanına yetiştirdik. Seydişehirli çiftçilerimiz inşallah bu yıl sıkıtı yaşamayacak ve alımlarımız 15 Temmuz da başlayacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Tutal’ın kantar ve hububat alım merkezi inşaatı incelemelerine Seydişehir Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar’da eşlik etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.