Topbaş ve İnal ailelerinin mutlu günü

Topbaş ve İnal ailelerinin mutlu günü

Konya’da Topbaş ve İnal aileleri, evlatlarını evlendirerek büyük bir mutluluk yaşadı.

Konya’da Topbaş ve İnal aileleri, evlatlarını evlendirerek büyük bir mutluluk yaşadı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, DEVA Partisi Disiplin Kurulu üyesi Sami Topbaş'ın oğlu Mustafa Topbaş'ın düğünü için Konya'da bir araya geldi. Babacan ve Arınç'ın samimi görüntüleri dikkat çekti. Düğün Merasimine ayırca DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve davetliler katıldı. 

whatsapp-image-2022-10-08-at-22-38-00-2.jpeg

Mahmut Sami ve Aygül Topbaş çiftinin oğlu Mustafa ve Ferman (Merhum) ve Munire İnal çiftinin kızları Hatice görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi.

whatsapp-image-2022-10-08-at-22-40-02.jpeg

İkonia Garden Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve Konya'nın tanınmış simalarını buluşturan düğün merasiminde Mustafa ve Hatice çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarını bildirdi. Nikah Şahitleri Ali Babacan ve Bülent Arınç oldu.

whatsapp-image-2022-10-08-at-22-38-00-3.jpeg

Genç çift, bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Topbaş ve İnal ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları ile sevenleri de yalnız bırakmadı.

Ali GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.