TOKİ'den 28 şehirde 350 bin lirayı getir, dairenin anahtarını götür kampanyası!

TOKİ'den 28 şehirde 350 bin lirayı getir, dairenin anahtarını götür kampanyası!
TOKİ ev sahibi olmak isteyen kiracılar için müjdeli haberi duyurdu. 350 bin TL ödeme yapana ev sahibi olma imkanı sunan yeni kampanya başladı, Bu 28 ilde geçerli olacak.

Türkiye'de konut ihtiyacının artmasıyla birlikte, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşlara "kira öder gibi" ev sahibi olma imkanı sunmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 2 milyona yakın daireyi hak sahiplerine teslim eden TOKİ, yeni bir kampanyayla dikkatleri üzerine çekti. "350 bin lirayı getir, dairenin anahtarını götür" kampanyasının detayları belli oldu.

20 YIL TAKSİTLE DAİRE KİRACIYA TESLİM EDİLİYOR

TOKİ'nin 28 şehirde hayata geçireceği yeni projeler için geçerli olan kampanya, satış fiyatı 3 milyon 500 bin TL olan bir daire için sadece 350 bin TL peşinat ödemesi yapılması yeterli oluyor. Bu peşinatı ödeyen vatandaş, daireyi teslim almaya hak kazanıyor. Kalan tutar 20 yıl vadeli bir ödeme planıyla ödenecek. Buna göre, kalan borç 240 ay vadeli olmak üzere ayda 13 bin TL taksitle kapatılabilecek.

toki-daire-4.webp

KAMPANYA BU 28 ŞEHİRDE GEÇERLİ OLACAK

TOKİ'nin bu cazip kampanyası, Türkiye genelinde 28 farklı şehirdeki kiracılar için geçerli. Bu sayede, ülkenin dört bir yanındaki konut arayanlar, bu uygun ödeme koşullarından yararlanacak. Bu hamle, TOKİ'nin artan nüfusun konut talebini karşılamadaki öncü rolünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

toki-daire-2.webp

ÖNCELİK VERİLECEK ŞEHİRLER:

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Çanakkale, Artvin, Giresun ve Uşak.

Kaynak:Haber Merkezi