Tokatlı Şinasi Ev, Şekerspor’da

Tokatlı Şinasi Ev, Şekerspor’da

TFF 2. Ligde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, transferde de ses getirmeye devam ediyor.

Ara transfer çalışmalarına müthiş başlayan Şekerspor yönetimi önceki akşam da Tokatspor santraforu 1979 doğumlu Şinasi Ev’i kadrosuna kattı. İlk olarak Konyaspor’dan Uğur Yanıkdemir’i transfer eden yeşil-beyazlı yönetim böylece üç gün içinde 5 oyuncuya imza attırmış oldu. Uğur transferinden sonra boş durmayan yönetim Anadolu Üsküdarspor’dan solbek Ferhat Yayla, Sivasspor’dan orta saha oyuncusu Murat Yılmaz ve Gebzespor’dan kaleci Emrehan Ceylan’a yeşil-beyazlı formayı giydirmişti.
Forvete alternatif oluşturmak için son olarak Tokatspor’dan Şinasi’yi renklerine bağlayan yeşil-beyazlıların bir stoper alarak transfere nokta koyması bekleniyor. Orta sahayı Murat ile güçlendiren yeşil-beyazlıların bu bölgeye her ihtimale karşı bir oyuncu daha alabileceği konuşuluyor. Şinasi dışında daha önce transferi gerçekleşen oyuncular Antalya’da takımla birlikte çalışmalara katılırken, Şinasi’nin de bugün takıma katılacağı kaydedildi.
Tokatspor’un yanı sıra TFF 2.Lig’den Eyüp, Gaziosmanpaşa, Fethiye, Bank Asya’dan ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Karşıyaka takımlarının yöneticileriyle görüşen Şekerspor yönetimi transferi oldukça gizli tutarken transferi kesinlik kazanan oyuncuların www.konyasekerspor.com sitesinden kamuoyuna duyurulacağı kaydedildi.
ERENCE: BİZİ İSTEMEYENİ BİZ DE İSTEMEYİZ
Şekerspor’a transfer olmak istemediğini açıklayan Ferdi Başoda’ya Kulüp Başkanı Yavuz Erence’den cevap geldi. Erence, “Bizi istemeyeni biz de istemeyiz” dedi. Ferdi konusunda İsmail Kartal’ın listesinde yer aldığı için ısrarcı olduklarının altını çizen Erence, “Ferdi bizi istemiyorsa iş bitmiştir. Bizde oynamak istemeyen bir oyuncuya zorla forma giydirecek değiliz. Biz zaten transferde gerekli adımları atıyoruz. Kadromuzu en iyi şekilde takviye ettik. Transfer çalışmalarımız daha da sürecek. Şekerspor kulübü bir oyuncuya endekslenebilecek bir kulüp değildir. Ferdi’ye futbolculuk yaşamında başarılar diliyorum” diye konuştu.
KLASMAN’IN EN İDDİALI TAKIMIYIZ
Takımının başarısız sonuçlar aldığı zamanlarda ağzını bıçak açmayan Başkan Erence, ilk yarıya çok keyifli girdiğini belirterek, oyunculara ve teknik heyete teşekkür ettiğini söyledi. Geçen yılki Şekerspor’u herkesin çok özlediğini, son 6 haftada oynadıkları futbol ve alınan sonuçlarla spor kamuoyunu mutlu ettiklerini kaydeden Erence, “Bizim gerçek gücümüz buydu. Çok fazla puan kaybettik ama toparlandık. Bizim için lig asıl bundan sonra başlıyor. Klasman grubunda herkes Şekerspor’un nasıl bir takım olacağını görecek. Bank Asya yolunu sadece uzattık ama bu hedefe sonuna kadar yürüyeceğiz ve ligi mutlu sonla bitireceğiz. Hocamızın raporu doğrultusunda kadromuzu güçlendirdik, iyi transferler yaptık. İkinci yarı herkese daha iyi bir Şekerspor izlettireceğiz” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.