TOGG son kampanyasıyla sevindirdi! Sadece 400 bin TL ödenecek

TOGG son kampanyasıyla sevindirdi! Sadece 400 bin TL ödenecek
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG T10X, yeni kampanyalarla vatandaşı sevindiriyor. Bu kez 400 bin TL ödeme seçeneğiyle TOGG satışı başlıyor.

Türkiye'nin gururu yerli otomobil TOGG, yeni kampanyalarıyla otomobil severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle T10X modeliyle SUV ve elektrikli otomobil kategorisinde zirvede yer alan TOGG, şimdi de 48 ay vade seçeneği sunarak hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Cüzi bir peşinatla TOGG sahibi olmak isteyenler için bu kampanya büyük bir fırsat sunuyor.

FİYAT VE FİNANSMAN AVANTAJIYLA RAKİPSİZ

TOGG'un bu denli ilgi görmesinin temel nedenlerinden biri, yüksek donanımını uygun fiyatla birleştirmesi. Elektrikli otomobil pazarında şu anda TOGG ile rekabet edebilecek başka bir model bulunmuyor. Geçtiğimiz yıl TOGG ile aynı fiyat bandında satılan bazı elektrikli modellerin fiyatı 2 milyon TL'ye yaklaşırken, TOGG fiyatını sabit tutmayı başardı.

togg-2.webp

Üstelik TOGG, cazip finansman seçenekleri sunarak da rakiplerinden ayrışıyor. Şu anda piyasada TOGG kadar yüksek miktarda krediyi uzun vadelerle sunan başka bir elektrikli otomobil bulunmuyor.

togg-1.webp

48 AY VADE VE YÜZDE 70 KREDİ İMKANI

TOGG T10X, son teşviklerle birlikte artık 48 ay vade ile satın alınabiliyor. Bu vade imkanı, fatura tutarının yüzde 70'ini kapsıyor. Şu anda en uygun fiyatlı TOGG T10X modeli 1.4 milyon TL'ye satılıyor. Bu kampanya sayesinde, TOGG T10X için yaklaşık olarak 1 milyon TL kredi çekilebiliyor. Üstelik bu kredi tutarını 48 ayda ödeme imkanı, asgari ücretle çalışanlar için bile ulaşılabilir bir aylık ödeme planı sunuyor. Yani 400 bin TL peşinat ile TOGG sahibi olmak mümkün.

TEŞVİK SADECE TOGG İÇİN GEÇERLİ

Bu özel finansman teşviki, Türkiye'de üretilen elektrikli otomobilleri kapsadığı için şu anda sadece TOGG T10X modeli için geçerli. Ancak önümüzdeki aylarda, yerli üretim yapan diğer elektrikli otomobil modellerinin de bu kapsama dahil olabileceği belirtiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi