Teröristler askeri üniforma ile sızmış

Teröristler askeri üniforma ile sızmış
Siirt'in Pervari ilçesinde dün İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı saldırı girişimi sırasında öldürülen 2 teröristin askeri üniforma ile sızdığı anlaşıldı

Pervari ilçesinde dün gece 9 el bombası ve 6 bomba düzeneği ile ilçe merkezine sızıp, İlçe Jandarma Karakolu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü bombalamaya çalışan teröristler polisler tarafından fark edilerek öldürülmüştü. Bombalı saldırı girişimi sırasında öldürülen 2 teröristin görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, teröristlerin üzerlerinde asker kamuflajı, asker şapkası ve çatışmada kullandıkları Kalaşnikof silahları görülüyor.

Ayrıca teröristlerin açtıkları ateş sonucu yanan İlçe Orman Müdürlüğü binası, kurşunların isabet ettiği sivil araçlar da görülürken, savaş alanına dönen Pervari sokaklarında sivil polisler ellerinde uzun namlulu silahlarla geziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.