Temaslar sürüyor

Temaslar sürüyor

Yeşil-beyazlılar, Fenerbahçeden Yasin, Deniz ve İlhan Parlak, Kocaelispordan Serhat Akın ve Bülent Bölükbaşı konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Kuntoğlu, bugün Konyaya dönüyor

Konyaspor, Fenerbahçe'den Yasin ile Kocaelisporlu Serhat Akın ve Bülent Bölükbaşı ile ilgili görüşmelerini sürdürüyor.Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Teknik Direktör Giray Bulak'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Sıkıntı yaşanan bölgelere oyuncu alacaklarını vurgulayan Kuntoğlu, forvet, orta saha ve defansa birer futbolcu transfer etmeyi planladıklarını söyledi. Forvet sorununu Kocaelispor'dan Serhat ile çözmeyi hedeflediklerini belirten Kuntoğlu, ''Ayrıca yine aynı takımdan sağ kanat için Bülent'i de almayı istiyoruz. İki oyuncu için de görüşmeler sürüyor. Bu oyuncuların menajerleri ile bir ön görüşme yapacağım. Sonra da oyuncularla masaya oturacağız'' dedi. Kuntoğlu, Fenerbahçeli Yasin, Deniz ve İlhan Parlak için girişimlerinin sürdüğünü, konuyla ilgili Aziz Yıldırım ile de görüştüklerini belirterek, “Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bana oyuncuları kiralama konusunda aceleci olmadıklarını söyledi. Kendileri transfer yapmadan kimseyi bırakmayacaklarını bildirdi. Durum böyle olunca beklemekten başka da yapacak bir şey yok” diye konuştu. 

NURİ MEHTAP:HOCA SEÇİMİ ÖNEMLİ
Konyaspor Kulübü Genel Menajeri Nuri Mehtap, ligin ilk yarısında alınan sonuçları yeni takım olmalarına bağladı. Ligin ilk yarısını 17 puanla 12. sırada tamamlayan Konyaspor, iyi bir kamp dönemi geçirerek ikinci yarıya daha iddialı girmeyi planlıyor. Ligin ilk yarısını değerlendiren Konyaspor Genel Menajeri Nuri Mehtap, kulüplerin teknik direktör seçimlerinde son derece dikkatli olmak zorunda olduğunu belirterek, "Ligin başında yeni yönetimin kararıyla Raşit Çetiner ile yola devam edileceği açıklandı. Az sayıda futbolcu ve takımın başında Raşit Çetiner vardı. Teknik direktörün yönetime verdiği rapor doğrultusunda bir transfer listesi çıkarıldı. Transferde eldeki oyuncular ve yeni gelen futbolcularla bir hayli zorlu bir süreç yaşandı. Biz bu süreci yeni takım oluşturarak tamamlamaya çalıştık. 15 yeni oyuncu transfer ettik. Bu ligi tanıyan ve uzun süre oynamış oyuncularla bir takım kurma yolunu seçtik. Bu seçimin içinde gelecek vaat eden genç oyuncular, Konyaspor'un bilmediği, izlemediği ve tanımadığı yabancı oyuncular olmadı. Bu anlamda Konyaspor bilinmeze değil bilinene oynadı. Dolayısıyla Raşit hocanın verdiği liste doğrultusunda transferimiz tamamlandı. Ligin ilk 3 maçında iyi görüntü vermedik. İlerleyen haftalarla hocamızla bir kan uyuşmazlığı oldu ve bir şekilde yollarımız ayrıldı. Antalyaspor maçını 3 puanla tamamladık. Daha sonraki haftalar için Giray Bulak ile anlaştık. Kulüpler teknik direktör seçiminde ilk başlarda doğru seçimler veremeyebiliyor. Kulüpler hoca seçimlerinde son derece dikkatli olmak zorunda. Biz bu sene o yönde biraz eksik davrandık. Sonrasında çok inişli çıkışlı haftalar geçirdik. İlerisi için ümit veren oyunlarımız olduğu gibi bizi üzen oyunlarımız da oldu. Kendi sahamızda sadece Ankaragücü'ne karşı kazandığımız maç dışında 3 puan alamamamız bizi hiç memnun etmedi. Deplasmanda kazandığımız Antalyaspor, Gaziantepspor, Hacettepe galibiyetleri bizim için yeterli olmadı" dedi.
İlk yarı itibariyle istedikleri yerde olmadıklarını belirten Nuri Mehtap, "Konyaspor'un ilk yarıda aldığı bu sonuçların altında yeni bir takım olmanın sancıları, teknik direktör değişimi, hücum adına zengin olamamak yatıyor. Takımdaki eksiklerimizi biliyoruz. Giray hocamızın ciddi çalışmaları ve bize sunmuş olduğu bir rapor var. Bu çalışmaları yönetim kurulumuz onayladı. Gereken neyse yönetimimiz yapacaktır. Konyasporlular hiç endişe etmesin. Konyaspor, şu anda ne çok kötü ne de çok iyi bir takım. Ortalarda bir takım. Hedefimiz ligi ilk 10 içinde tamamlamak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum