Teknik Direktör İlhan Palut'tan transfer açıklaması

Teknik Direktör İlhan Palut'tan transfer açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Erzurum kampında açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam orta saha , sağ kanat ve forvet olmak üzere 3 yabancı oyuncuyu daha kadrolarına katacaklarını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Erzurum kampında açıklamalarda bulundu.

Genç teknik adam orta saha, sağ kanat ve forvet mevkilerine 3 yabancı oyuncuyu daha transfer etmek istediklerini belirtti. Palut “Konyaspor olarak transfer çalışmalarımız sürüyor. Orta saha, sağ kanat ve forvet mevkilerine 3 yabancı oyuncuyu daha kadromuza katacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor ve en kısa süre içerisinde bu transferleri sonuçlandıracağız. Çünkü transfer ne kadar erken biterse, gelecek oyuncuların takıma uyumu o kadar çabuk olur" diye konuştu.

Konyaspor Teknik Direktörü ilhan Palut, yeni sezon hazırlıkları kapsamında son hazırlık maçını ise Konya’da Kayserispor ile yapmayı planladıklarını açıkladı.

2. HAZIRLIK MAÇI BUGÜN

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Konyaspor, ikinci hazırlık maçını bugün oynayacak.

İlk hazırlık maçında Erzurumspor ile karşılaşan ve rakibin 2-1 mağlup eden Yeşil-Beyazlılar saat:17.00’de Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile karşılaşacak.

Erzurum Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak karşılaşma Konyaspor Youtube kanalından da canlı yayınlanacak. Konyaspor, Erzurum kampında son hazırlık maçını ise 1 Ağustos’ta yine Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile yapacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.