Tekkaymaz ve Gün aileleri akraba oldu

Tekkaymaz ve Gün aileleri akraba oldu

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkan Yardımcısı Eğitimci- Yazar Bekir Tekkaymaz'ın kızı Zülal ile Gün ailesinin evladı Emre, hayatlarını birleştirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkan Yardımcısı Eğitimci- Yazar Bekir Tekkaymaz'ın kızı Zülal ile Gün ailesinin evladı Emre, hayatlarını birleştirdi. Emine- Bekir Tekkaymaz çiftinin kızları Zülal Tekkaymaz, Naile- Kemal Gün çiftinin oğulları, Avrupa Gençlik Derneği İletişim Başkanı Emre Yasin Gün bir ömür boyu mutluluğa 'evet' diyerek dünya evine girdi.

whatsapp-image-2022-08-05-at-17-00-29-1.jpeg

Genç çiftin düğün merasimleri Konya ve Mersin'de gerçekleştirildi. Tekkaymaz ailesinin Karakayış mahallesinde ki evlerinin önünde gerçekleştirilen düğün merasimine Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, Karatay Belediyesi Eski başkanı Mehmet Şen, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı, Ceylani Kılıç, Cansuyu Konya Temsilcisi, İsmail Tozan, Tekkaymaz ve Gün ailelerinin yakınları, akrabaları ve çok sayıda sevenleri katıldı. Mersin'deki düğün merasimi ise Kırbeyaz Bahçe'de gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2022-08-05-at-17-00-29-3.jpeg

Aile büyükleri misafirleri tek tek karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Merhaba gazetesi olarak Tekkaymaz ve Gün ailelerini tebrik eder Zülal ve Emre çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz

MUHARREM DURSUN

img-20220804-163521.jpg

whatsapp-image-2022-08-05-at-17-00-29-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.