TCMB eski Başkanı Erdoğan’a seslendi:  Kasayı sıfırlayıp…

TCMB eski Başkanı Erdoğan’a seslendi: Kasayı sıfırlayıp…

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Merkez Bankası rezervleriyle ilgili söyledikleriyle ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski Başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TCMB rezervleriyle ilgili söylediklerine Twitter üzerinden cevap verdi.

NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Brüksel’e hareketinden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının bir bölümünde“Şu anda Merkez Bankamızın döviz rezervi konusunda 100 milyar dolar seviyesine ulaşmış vaziyette.”  dedi.

“REZERVLER 100 MİLYAR DOLAR SEVİYESİNE GERİ DÖNMÜŞ MÜŞ”

Erdoğan’ın bu sözlerine Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz twitter üzerinden cevap verdi. Yılmaz  “Bu tweet le sözleri ve zamanı israf ettiğimin farkındayım. Çarçur edilen rezervler $100 milyar seviyesine geri dönmüş müş! Alıcısı olduğu sürece yalandan kim ölmüş. Kasayı sıfırlayıp aldığı borcu da harcayıp sonra aldığı ilave borçla övünmek! Bizi değil kendinizi aldatıyorsunuz” diye yazdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.