TBMM'de bütçe maratonu bu hafta sona eriyor

TBMM'de bütçe maratonu bu hafta sona eriyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bu hafta İçişleri, Gençlik ve Spor, Adalet ile Sağlık bakanlıklarının bütçeleri görüşülecek Cuma günü Cumhurbaşkanlığı ile bütçe maratonu sona erecek.

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti tarafından hazırlanan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasını İçeren Kanun Teklifi görüşmelerine devam edilecek.

Bütçe maratonu bu hafta sona erecek. Plan ve Bütçe Komisyonu'nda pazartesi İçişleri Bakanlığı, salı Gençlik ve Spor Bakanlığı, çarşamba Adalet Bakanlığı, perşembe Sağlık Bakanlığı'nın 2020 kesin hesabı ile 2022 bütçesi görüşülecek. Cuma günü Cumhurbaşkanlığı ile plan ve bütçe görüşmelerinin komisyon aşaması sona erecek

Öte yandan diğer komisyonlarda da yoğun bir gündem olacak. Çarşamba günü 14.00'te Milli Savunma Komisyonu basına kapalı olarak toplanacak ve "İkinci Devlet İstihbarat Hizmetleri ile Güvenlik ve İstihbari Nitelikteki Faaliyetlere ilişkin 2020 Raporu hakkındaki Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Raporu" görüşülecek. Aynı gün 14.30 da Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ve Dilekçe Komisyonu ile İnsan Hakları İnceleme Komisyonu toplanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum