TASSK 40. yaşını pasta keserek kutladı

TASSK 40. yaşını pasta keserek kutladı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 40. Yılını kutladı Ankara Genel Merkezde yapılan kutlamada kuruluşundan bugüne emeği geçmiş yöneticilerden vefat edenler için kuran tilaveti ve duası okunarak 40. Yıl pastası kesildi.

40. yıl kutlama törenine; Genel Başkan Ali Düşmez, Önceki dönem Genel Başkanlardan Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Kurucu Genel Başkan Rıza Sümer, Konfederasyon eski yöneticilerinden Onur Kurulu Üyemiz Oktay Yücel, Konfederasyon Genel Başkan Vekili Adnan Ersan, Genel sekreter Abdullah Albunar, Konya ASKF Başkanı ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Remzi Ay, Disiplin Kurulu üyeleri Hasan Gençoğlu ve Hasan Özbulut katıldı.

Tören sonrası bir açıklama yapan Genel Başkan Ali Düşmez ‘’29 Ekim 1980 yılında kurulan Konfederasyonumuzun 40. Yılı kutlu olsun. Konfederasyonumuzun kuruluşundan bu günlere

40 yılda emeği geçenlere teşekkür eder, bu vesile ile aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler dilerim. Biz Çok Büyük Bir Aileyiz. 40. yılımız kutlu olsun’’dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.