Taşkesenligil: "19 Mayıs Milli Mücadelenin Başlangıç Noktasıdır"

Taşkesenligil: "19 Mayıs Milli Mücadelenin Başlangıç Noktasıdır"

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Teşkesenligil, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Taşkesenligil, “19 Mayıs, Türkiye’n...

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Teşkesenligil, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Taşkesenligil, “19 Mayıs, Türkiye’nin Milli Mücadelesinin başlangıç noktasıdır” dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Kutlamaları nedeniyle bir mesaj yayınladı. Taşkesenligil, “19 Mayıs, Türkiye’nin Milli Mücadelesinin başlangıç noktasıdır. Tarih boyunca bir çok kahramanlığa imza atan ve zaferler kazanan ecdadımız, üç kıtada at koşturmuştur. Kahraman ecdadın torunları olarak bugün bilgi ve teknoloji çağında yetiştireceğimiz bilgili, donanımlı milli ve manevi değerlerine bağlı, inançlı gençliğimizle soğuk savaşların yaşandığı günümüz dünyasında güçlü bir Türkiye için bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

BİLGİLİ DONANIMLI VE İNANÇLI BİR NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Kahraman ecdadımızın torunları olarak gelişen ve her geçen gün büyüyen ülkemize sporda ve gençlik projelerinde katkı sunarak, en önde gelen illerden biri olmayı hedefliyor ve bu doğrultuda çalışarak, gayret sarf ediyoruz” diyen Taşkesenligil, bilgili, becerikli, inançlı ve vatanı ile milletine bağlı bir gençlik yetiştirmek içinde kollarını sıvadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, 97 yıl önce Kurtuluş Mücadelesi’nin başlangıç tarihi olan 19 Mayıs 1919’un önemini bilerek hareket ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği Gençlik Haftasını ve Gençlik Bayramı’nı dolu dolu yaşamanın gururunu yaşıyoruz. Gençliğin bayramında Boks, judo, cimnastik, güreş, basketbol, badminton, voleybol, tenis, masa tenisi, kayaklı koşu, air hokey, langırt, satranç, halter ve dağcılık sporlarında gösteriler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Halkoyunları, gençlik merkezi konseri ve gençlik kürsüsü ile Erzurum halkının karşısına çıkacağız. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftasını kutluyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurcusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.