Taşdelen’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Taşdelen’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bir mesaj yayınlayarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Ba...

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bir mesaj yayınlayarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl sade törenlerle kutlayacaklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen mesajında, “19 Mayıs ulusumuzun yeniden doğuş günüdür. Bu coğrafyada yaşayan herkesin ortak doğum günüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık ve özgürlük yolunda başlattığı mücadele sadece Anadolu’nun değil bütün mazlum milletlerin aydınlık ışığıdır. O nedenle kurtuluş ve kuruluş mücadelemiz ve Cumhuriyet devrimimiz insanlığın ortak mirasıdır. Atatürk’ün ve Cumhuriyetin Çankaya’sı, geçmişine, bağımsızlığın ve Cumhuriyetin bütün değerlerine sahip çıkıyor. Biz ulusal bayramlarımıza ısrarlarla sahip çıkacağız. Bir ulus ve bir halk kendisini var eden geçmişi, ödenen bedelleri unutamaz. Unutursa bağımsızlığın ve aydınlanmanın ışığını kaybeder. Çankaya Belediyesi taşıdığı tarihi misyonun bilincindedir. Hem çok çalışıyoruz hem de Atatürk’e ve Cumhuriyete yaraşır bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Bizim yolumuz Mustafa Kemal’in yoludur. Bütün ulusal bayramlarımızı kutladığımız gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da halkımızla birlikte Anıtkabir’e yürüyeceğiz ve Çankaya’nın farklı bölgelerinde gençlerimizle bayramımızı en iyi şekilde kutlayacağız. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ulusal kurtuluş mücadelesini verenlere, bu ülke uğruna hayatını veren şehitlere, aydınlanma ve bağımsızlık mücadelesinde yitirdiklerimize sonsuz saygı, şükran ve minnetimi sunuyorum” dedi.

CHP Ankara İl Başkanlığı’nın düzenlediği, Güvenpark’ta başlayıp Anıtkabir’de son bulacak 19 Mayıs yürüyüşüne katılacak olan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, üç noktada marşlar seslendirecek bando ekibiyle birlikte Başkentlilerle bir araya gelecek. Bando ekibi saat 14.00’de Kuğulupark’ta, saat 16.00’da Yüksel Caddesi’nde, saat 17.30’da da Bahçelievler 7. Cadde’de olacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.