Taraftarda iyi kadro beklentisi

Taraftarda iyi kadro beklentisi

Konyaspor yeni sezona sözleşmesi devam eden 23 oyuncu ile girecek. Yeşil-beyazlı ekipte yeni sezonda oluşturulacak kadro yapısı taraftarı meraklandırıyor

Konyaspor yeni sezona yenilenmiş yönetim ve takım kadrosu ile girecek. Yeşil-beyazlı ekipte haziran ayında yapılacak kongre ile yönetim değişecek. Yönetimin değişmesiyle birlikte takımın da yeni bir yapılanmaya gitmesi bekleniyor. Konyaspor’da transfer çalışmaları yapılacak kongre sonrasında başlayacak. Sezonun tamamlanmasının ardından transfer raporunu hazırlayan Teknik Direktör İlhan Palut, istediği oyuncuların listesini yönetime sunarken, transferlerin biran önce bitirilmesini istedi.

Konyaspor’un 2020-2021 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirdiği kadroda yer alan profesyonel futbolculardan 23’ünün sözleşmesi devam ediyor.

1 oyuncunun 2024’e, 17 futbolcunun da 2022’ye kadar kontratı bulunuyor. Yeşil-Beyazlı takımda 6 futbolcunun sözleşmesi ise 30 Haziran 2023’de sona erecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre Konyaspor'da sözleşmesi biten yabancı oyuncular: Guilherme Sitya, Marko Jevtovic, Levan Shengelia, Samuel Eduok ve İsmael Diomande. Yeşil-beyazlılarda sözleşmesi biten yerli oyuncular ise şöyle: Alper Uludağ, Eray Birniçan, Volkan Fındıklı

Sitya’nın sözleşmesinde bulunan opsiyon gereği başarılı sol bekin sözleşmesi otomatik olarak uzadı.

Sözleşmesi devam eden oyuncular şu şekilde:

Ibrahim Sehic

Ozan Can Oruc

Erten Ersu

Abdülkerim Bardakçı

Adil Demirbag

Ahmet Calik

Marin Anicic

Nejc Skubic

Baris Yardimci

Amir Hadziahmetovic

Izzet Karaboga

Musa Cagiran

İsmail Güven

Farouk Miya

Deni Milosevic

Amar Rahmanovic

Emre Pehlivan

Zymer Bytyqi

Dogan Gölpek

Ahmet Karademir

Erdon Daci

Sokol Cikalleshi

Artem Kravets

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum