Taraftar Sitya’nın yerine Alper’i istiyor

Taraftar Sitya’nın yerine Alper’i istiyor

Gaziantepspor karşısında maça ilk 11’de başlayan Brezilyalı sol bek Guilherme Sitya oynadığı futbol ve saha içindeki hareketleri ile taraftarı isyan ettirdi.

Yeşil-beyazlı taraftarlar maç sonrasında tecrübeli sol beke büyük tepki gösterirken Alper Uludağ’ın tekrar ilk 11’de olması gerektiği yönünde fikir beyan ettiler. Alper Uludağ’ın geçtiğimiz sezonun son haftalarında gösterdiği performans ve özveri taraftarın büyük beğenisi almıştı. Başarılı oyuncunun bu sezonda da ilk 11’in vazgeçilmez futbolcusu olması bekleniyordu ancak tecrübeli sol bek yaşadığı sakatlık nedeniyle 5 maçta da forma giyemedi. Sakatlığı geçen Alper Uludağ son 2 maçta karşılaşmalara yedek kulübesinde başladı.

Sakatlığı geçen deneyimli sol bek Alper Uludağ artık formasına kavuşmak istiyor.

30 yaşındaki oyuncu yaptığı paylaşımla "Kendimi iyi hissediyorum ve göreve hazırım" dedi. Alper Uludağ, geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep FK ve Yeni Malatyaspor maçında maç kadrosuna girmiş ancak süre almamıştı. Sezonun ilk haftasında deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçının öncesinde antrenmanda sakatlanan Uludağ, Başakşehir maçında şans bulması halinde bu sezon ilk kez forma giyecek. Alper Uludap'ın sakatlığı sebebiyle ilk 5 maçta forma giyen Brezilyalı sol bek Guilherme Sitya son maçtaki performansı ve hareketleriyle büyük tepki aldı.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.