Tahi Fıght Dünya şampiyonası fırtınası Konya’da esecek

Tahi Fıght Dünya şampiyonası fırtınası Konya’da esecek

Tüm dünyada etkisini artıran Thai Fight müsabakaları 29 Haziran Salı akşamı Erkan Varol öncülüğünde Dedeman Otelde gerçekleştirilecek.

Tüm dünyada etkisini artıran Thai Fight müsabakaları 29 Haziran Salı akşamı Erkan Varol öncülüğünde Dedeman Otelde gerçekleştirilecek. Organizasyon öncesi Dünya Kick Boks şampiyonu Erkan Varol, vücut geliştirme dünya şampiyonu Süleyman Candan ve Program koordinatörü Davut Helvacı ve program sponsorlarından By Çıtır Etliekmek yemek salonunda bir araya geldiler.

BÜTÜN DÜNYA İZLEYECEK

Müsabakalar öncesinde açıklamalarda bulunan Erkan Varol, müsabakaların tüm dünyada yayınlanacağını vurgulayarak şunları kaydetti: “Bu müsabakalar ile birlikte Konya’mızı tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz. Yabancı sporcuları şehrimizde en iyi şekilde ağırlayıp onlara Konya’mızın etli ekmeğinden tutun tüm tarihi ve kültürel bölgelerini tanıtmak istiyoruz. İnşallah müsabakalarda da türk sporcularımızla zaferler kazanıp bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. İnşaallah Konya’mızda çok güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Başta by çıtır etliekmek olmak üzere  bu etkinlikte bizlere destek olan tüm sponsorlarımıza  ve sporcu arkadaşlarımıza çok teşekkür  ediyorum”

KİNG OF KİNGS WORLD SERİES adıyla 29 Haziran Salı günü saat 21:00 Dedeman otelde başlayacak. Birçok sanatçı ve artistin katılım ile 124 ülkede naklen yayınlanması beklenen organizasyon sport tv ekranlarından canlı yayınlanacak.  

SAİD ÇELİK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.