Suskun golcü Cikalleshi 100. maçına çıktı

Suskun golcü Cikalleshi 100. maçına çıktı

Konyaspor’un Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi, sessizliğe büründü.

Yeşil-beyazlı ekibin 33 yaşındaki hücum oyuncusu Hataysapor karşısında da gol orucunu bozamadı ve son 8 karşılaşmada suskun bir perfomans ortaya koydu. Tecrübeli oyuncu Hatayspor maçında gol atamamasına rağmen farklı bir gurur yaşadı. Cikalleshi Hatayspor maçıyla birlikte yeşil-beyazlı formayı 100. kez giydi. En son yeşil-beyazlı takımın 2-0 galip geldiği Kayserispor maçında rakip fileleri iki kez havalandıran Cikalleshi, o karşılaşmanın ardından oynanan İstanbulspor, Antalyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Rizespor, Ankaragücü Beşiktaş ve Hatay müsabakalarında hedefe ulaşamadı. Arnavut golcü bu karşılaşmalarda sadece Başakşehir (2) ve Ankaragücü (1) maçında gol pası verdi. Hatay maçında karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Arnavut oyuncu 62. dakikada yerini Sambou’ya bıraktı.
KONYASPOR CİKALLESHİ’Yİ ONURLANDIRDI
Konyaspor’un Süper Lig’in 27. haftasında evinde konuk ettiği Hatayspor maçı öncesinde orta saha oyuncusu Sokol Cikalleshi onurlandırdı.
Arnavut golcü Sokol Cikalleshi, Süper Lig’in 27. haftasında Hatayspor ile oynanan müsabakada ilk 11’de başlayarak, yeşil-beyazlı formayı 100. kez giydi. Cikalleshi’ye maç öncesinde üzerinde 100 yazılı çerçeveletilmiş forma verildi.
Seremoniden önce saha içerisinde Cikalleshi’ye üzerinde ismi ve 100 yazılı çerçeveletilmiş forma takdim edildi. 33 yaşındaki golcü oyuncuyu eşi ve çocukları da yalnız bırakmadı
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.