Süper’de derbi heyecanı

Süper’de derbi heyecanı

Amatörler futbolda heyecan tırmanıyor. Süper Grupta ilk üç sıra için mücadele kıyasıya devam ederken Beyşehir Karatay derbisinde nefesler tutulacak. 1. B Grubunda ise düğüm çözülüyor

Amatör 1. Küme Süper Grup’ta lig heyecanı bugün yapılacak beş maçla devam edecek. İlk üç sırada yer alarak gruplara gitmeyi amaçlayan takımları bugün zor maçlar bekliyor. Lider Muhasebe Gençler, Tuzlukçu deplasmanına çıkacak. Emniyetgücü çekildiği için Ereğlispor haftayı hükmen galibiyetle kapatacak.  Takipçilerinden Selçuklu Belediyespor, Telekomspor ile karşı karşıya gelecek. 2 Nolu sahada saat 11.00’de başlayacak maçı Mustafa Sarıçiçek yönetecek. Haftanın derbi maçı ise Beyşehir Belediyespor ile Karatay Belediyespor arasında yapılacak.
Beyşehir’de oynanacak karşılaşmada Ali Akırşan düdük çalacak. Maç saat 13.00’de başlayacak. Aynı saatte Bozkır GB ile Karapınar Belediye mücadele edecek. Hakem: Mustafa Ayçiçek. Günün diğer maçlarının programı şöyle. 13.00 Medaş-Yeni Ereğli: Şuayip Çakır (Cumhuriyet). 13.00 Tuzlukçu Belediye-Muhasebe Gençler: Sadık Kayhan (Tuzlukçu stadı). Amatör 1. Küme A grubunda şampiyon olan Sarayönü Belediyespor ise bugün saat 13.00’de Cihanbeyli Belediyespor karşı karşıya gelecek. Maçı H. Gökhan Alay yönetecek.
1. KÜME SONA ERİYOR
Amatör 1. Küme B grubunda şampiyonluk düğümü bugün çözülüyor. Lige büyük yatırımlarla şampiyonluk amacıyla başlayan ve önce Süper Grup, ardından da 3. Ligi hedefleyen Sanayispor, bugün Araplarspor ile karşı karşıya gelecek. 3 Nolu sahadaki maç saat 12.00’de başlayacak. Lider Çatalhüyük Çumra Belediyespor’u 1 puan farkla izleyen ve 2. sırada yer alan mavi-beyazlılar, grup birincisi olabilmek için rakibini yenerek Çumra’nın puan kaybetmesini bekleyecek. Sanayispor’da, bu önemli maç öncesi eksik yok. Planlar galibiyet için yapıldı. Karşılaşmayı çok sayıda sporsever izleyecek. Sanayispor yönetimi, galibiyetten emin. Maçı: Mehmet Özdil yönetecek. Yardımcıları ise Evren Erişken ve Aslıhan Boyalı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.